Pushing hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kaptan_Latanika tarafından 24 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. selamlar öncelikle merak ettiğim bir konu var bu pushing hakkında şimdi diyelim ki baskına gittim savaş halindeyiz birisini ben 10 defa kestim oda beni 3-4 defa kesti ödül vermiyor uyarısına rağmen kesmek durumunda kaldım isterse seyirini alıp pushingden banlatabiliyor mu beni ? umarım böyle saçma bir olay yoktur

2. Bannlatabilir ama kendide bannlanır :D

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Haksız kazanç olmadığı sürece bir oyuncunun böyle bir savaş durumunda sizi banlatamyacağını belirtmek isterim. Oyunun temel amacı PvP olduğundan dolayı kurallar ve incelemeler buna göre yapılmaktadır.

İyi Forumlar.

4. smoonrise

smoonrise User

Detaylar eskiden olduğu gibi suistimal edilmesin diye paylaşılmıyor fakat birçok klan ve özllikle rütbeli hesap sahipleri bu psuhing konusunda oldukça bilgi sahibi ve tecrübeli . Birde üstüne oyun kod ile tam pushing yapmalık kararsız lf4 lü 8 irisli wenom tasarımlı gemi verince 5 er 10 ar yan hesap pushing hesabı var millette .

Sorunun cevabına gelince ''Sana artık daha az ödül verecek '' yazısından sonra kimseyi kesme derim ben sana bu uyarı ya seri bir şekilde keism sonrası yada yüksek sayı ile kesim sorası geliyor bu bir nevi uyarı aslında bunu dikkate alıp kesme . Zira sende açık kalan gemi kesme görevi yada karşı tarafta bu görev varsa sıkıntı olur sana . Bu tür durumlar genelde organize olur başka bir klan oyuncusu yada tsdeki bir oyuncuya şikate etmesi rica edilir , yani illa kendi kendi şikayet etmesi gerekmiyor .
    Bu arada kendi şirketin de olsa klansız kesme + şeref alsan dahi ve - şeref alıyor olsa dahi kendini kestirme yüksek sayılarda . Umarım az çok fikir sahibi olmuşsundur yardımcı olabilmişimdir.

Kaptan_Latanika bunu beğendi.
  5. TanrıEru

TanrıEru Guest

Gün içerisinde bir oyuncuyu 60 kere kessen bile puşing yemeyeceğin durumlar var tamamen sayıyla ilgili olmayan bir durum puşing fazlasıyla etken var sayının bir önemi yok dediğim gibi 3gün önce aynı şekilde puşing denyen bir arkadaşı 20nin üzerinde kestim hesabım olduğu gibi duruyor tavisyem karşındakı kişiyi 3kere ard arda kesiyorsan araya 1tane de farklı birini sok veya ne bileyim adamı 20 kere kesiyorsan sadece 20 kere o olmasın seyirinde imha etitğin kişi sayısı 40iken 20kere o adam varsa problem olmaz üstelik dediğin gibi savaşıyor durmdaysan imkanı yok puşing yemenin bu basitlikte değil artık

Kaptan_Latanika bunu beğendi.