Pushing Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakule26 tarafından 21 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. karakule26

karakule26 User

adminim siz hiç bıkmadınız mı bu kadar puşhing konuyu açmışlar ben olsam yemin ederim istifa ederim forumu artık kurtul bunda puşhing sistemlerinizi kaldırın artık kurulacak ama maalesef ...

2. Richie

Richie User

Adamın görevi bu, senelerdir oyuna gelinip buraya oyunda ne yapmalıyım diye soruyorlar onlarda ısrarla benzer cevapları veriyorlar işte, başka yabancı forumlarda olay böyle değil ama bir bu foruma özel. Okumamız yokki araştırıp baksak aslında göreceğiz daha birkaç gün önce cevaplandığını

İçinden ne küfürler geçtiğini çok iyi biliyorum, ulan daha beş dakika olmadı yine mi aynı soru gibi küfürlü eklemelerle :D :D

Hesabım neden banlandı veya çalındı diye gelenlerle içlerinden ulan sanki biz banladık veya çaldık hesabını bize soruyor gibi :D

Son düzenlenen: 21 Eylül 2020
  3. -333-

-333- User

kanka sen hanhi klandasın.

4. karakule26

karakule26 User

Admin bakarmısın 2 gün ban yemişim nicklerini değiştiremiyorum ve başkası bana grupta atarken böyle bi oyuncu yok diyor...

ne yapmam lazım değiştirmem lazım...

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Pushing hakkında bu kadar çok konu olduğunu bildiğiniz üzere vereceğimiz cevabı da biliyor olmanız gerekmektedir. Pushing sistemi oyundaki haksız kazancı önlemek için oluşturulmuş bir sistemdir ve kriterleri gizli tutulmaktadır. Ban sebebinizi supporta bilet atarak öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.