Pushing Hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alperinyo tarafından 4 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. alperinyo

alperinyo User

Merhaba herkese kolay gelsin.

Bu konuyu darkorbitin sadece insanlara anlaşılmaz kısa kısa dipnotlar veren support yöneticilerinden dolayı bu konuyu açmak zorunda kaldım.Hesabım pushing denen bir saçmalıktan dolayı 14 gün banlandı ne bir bilgi verildi nede başka birşey yapıldı. Tecrübe puanımdan 10 milyar eksiltildi şimdi akıl var mantık var bir insan sürekli olarak oynadığı hesabını neden pushing yaptırır aynı ip üzerinden gemi kesimi desen yok yaratık kesiyorum aynı kişiler tarafından haritada durmadan kesiliyorum diye bu pushing sayılamaz. Benim hesabım 24 level olsun diye durmadan gecemi gündüzüme katıp görev yapıyorsam ve oyundaki adamlar durmadan beni kesiyorsa benim yapacak birşeyim yok. Support a yazıyorum cevap atıp ticketi kapatıyorlar cevap verme hakkımı vermiyorlar. Bu oyundaki yöneticilerin egosuyla kimse uğraşmak zorunda değil. Bir görev aldıysanız o görevi yapıyorsanız ya layıkıyla yerine getirin yada bırakın gidin oyununuzu oynayın. Benim hesabıma gelince hiçbir kanıt olmadan benim hesabımı kimse kapatamaz emeklerimide kimse boşa harcatamaz.Hakkım olanı savunuyorum hakkım olanı istiyorum.

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Destek birimi kanıtlanmayan hiçbir hususta işlem yapmaz. Aldığınız ceza ile ilgili bilgiyi forumdan alamazsınız. Bizler bu gibi konularda forumda oyunculara destek sağlamıyoruz. Konu ile ilgili sorununuzu support ile çözmelisiniz.
    Konuya gerekli cevap ve yönlendirme yapıldığından kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.