Pushing İhlali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KIZIL-ELMA41 tarafından 10 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-8de sürekli kesiyor biz biraz akik kasmaya calışırkem birde 2 gemisi var aynı ıp den oynanıyorsa yaptırımı varmı isterseniz batırmaların hepsını atabilirim . saygılar..

2. oben

oben User

nere batırdı seni ona göre ceza.

3. 7091

7091 User

follow atmıs kendi gemisine videosunu al supporta mail at

4. [​IMG]
    İşte buna gülerim :D:D

Son düzenlenen: 10 Aralık 2020
  5. kubi0707

kubi0707 User

PVE serverine geç.
    boşuna zaman kaybetme o serverde.

6. iyi ozaman oyunda kuralları işliyorsa support a batırmalar ve saatlerini attım kararı oyun mercisi versin bende güleyim ozaman ıp leride onlar görür karar verirler.

7. -SiyoCan-

-SiyoCan- User

gülme ağla istediğin kadar şikayet et birşey kazanamazsın

8. 15 kere kesmeye ceza verirler mi bilmiyorum ama sen de ceza yersin, biliyorsun değil mi?

9. her ikisininde hesabı kapatılır

10. ORda 2 gemi üst üste mi bindirilmiş :D Nerden buluyorsunuz bu hileleri pes dogrusu , kısacası yuh artık diyorum ya yuhh..

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Pushing cezaları sadece support birimi tarafınından incelenir. Ve de bir kural ihlali varsa işlem yapılır. Bir şikayetiniz varsa durum ile alakalı support ile iletişime geçin. Forum puhsing kuralı ihlalinin tespit edildiği merci değildir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.