pushing kuralı ile ilgili ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -İDALI- tarafından 25 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -İDALI-

-İDALI- User

Bu oyundaki mağduru ezen saçma sapan pushing kuralı ile ilgili ne yapmak lazım biri bana yol gösterebilir mi? Daha önce art arda kesildiğim için pushing cezası aldım 14 gün. Bakın kestiğim değil kesildiğim için aldım. Şimdi yine aynı şey söz konusu olacak diye korkuyorum. 5-2 de güvenli olmayan portalda sıkıştırılıp haritadan çıkartılmaya zorlanıyorum. Ben ısrarla portalda başladıkça ısrarla aynı kişi kesiyor. Millet vakit bolluğundan 86 tane gemi kasmış sırf bu işler için kullanıyor banlanmak veya ceza almak umurlarında olmayabilir ama benim oynadığım tek gemim var. 5-2 de güvenli olmayan portalda sıkıştırılınca illa haritadan çıkmam mı lazım. Kural ihlali yapan bu oyuncu iken cezalandırılan(haritadan çıkmak zorunda olan ) ben mi olmalıyım. savaş oyunundan patladığım için burada ağlamıyorum. Ben bu adamla savaşmaya devam ettikçe oyunda patlarım sorun değil ama bir de oyun kuralı ihlalini yapan benmişim gibi gibi ceza alıcam onu sindiremiyorum. sanki patladıkça ben birşey kazanıyormuşum gibi neden patlayan ceza alıyor? Biri bana bunu açıklasın lütfen.

2. 1) Haritadan çıkacaksın.

2) Seni defalarca kesip pushing kuralını ihlal eden kişiyi şikayet edeceksin. İkiniz birden ceza alacaksınız.

Bu iki seçenek dışında alternatif bir başka seçeneğin yok.

3. Neden ısrarla aynı portta diriliyorsun anlamış değilim ? Adam akıllı *** koyuyorum pc başında olmadıgım içinde sürekli portta diriliyor aynı adamda kesip duruyor demiyor da ..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Temmuz 2019
    venüslü_baba_47_eö bunu beğendi.
  4. uninstable

uninstable User

Baktın kesiliyorsun hala o haritada niye doğmaya durmaya devam ediyorsun bir sebebi olsa gerek :D neyse bir sürü harita var

5. -İDALI-

-İDALI- User

5-2 Haritasına dönmek ne kadar meşekkatli biliyorsun değil mi? Zaten görev olmasa gitmeyeceğim. Akşamları birkaç saat oyun vaktim var onu da yolda mı harcamam gerekiyor.

6. uninstable

uninstable User

O kadar yol almana gerek yok sorsan söylerdi herkes 5-2 ye geçmenin kolay yolu var mı diye :D
    Oyunda bir tane gemin varsa bilemem ama birden fazla gemin olduğu zaman birini orada bırakırsın sonra onunla gemi değişimi yaparsın. Sürekli de portta doğmak uri harcatır boşuna heba etme urileri :D

7. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Kurallar açık ve nettir. Pushing cezalarının bu kadar katı hale gelmesinin sebebi imha etme görevlerinde yapılan suistimaller olmuştur.
    Bu kadar yüksek sayıda imha olmanız durumunda bir süre farklı bir haritada devam etmeniz zaten sizin için daha uygun olacaktır. Sistemin iki taraflı çalıştığını unutmayınız.
    Pushing sistemi ile ilgili tüm detaylar için tıklayınız.

İyi forumlar.

Merhaba,

Forumda herhangi bir üyeyi bu şekilde itham etmeniz kesinlikle yanlıştır. Lütfen fikir belirtirken daha dikkatli kelimeler kullanmaya özen gösteriniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.