Pushing Ne oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Fαlcoη[CΣFΛ] tarafından 10 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artemis modum birşey paylaşmışta sadece cezalar mı öyle oldu. Kural yine aynı mı 10 defa dan fazla keserken o cezaları mı alıyoruz. Ne değişmiş anlamadım ben biri anlatabilir mi tam olarak.

2. Arkadasım diyorki serverde oyuncu kalmadı sizleri de oyundan nasıl soguturuz planladık simdi cezaya sıra geldi diyor örnk tr serverinde oynuyorum online 100 var 30 kendi şirket oyuncum olsa 40 oyuncu botta kutu da 30 tane geriye oyuncu kalıyor ben bu düsman görevlerini klan savaslarını yaratıklamı yapıcam o admin bunları at gözlüklerinle görüyor bakıyor bide utanmadan yazıyor kural diye
    Pushing OLAYINA KARSIYIZ LAKİN ADAM BİZE SIKARSA KACALIM MI PATLIYALIMI ? SERVERDE OYUNCU YOK AYNI OYUNCULAR A MECBUR SIKIYORUZ !!!

titans___ bunu beğendi.
  3. Zaten oyuncu eksiği var artık oyuncu sayısı iyice düşük durumda birde herkes Otomatik kutu toplatıyor gemilerine biz ne yapalım yani adam kesmileyim mi bunu mu diyorsunuz!!!

4. Kurallar zaten hep böyleydi de Artemis'in son paylaştığı şeyi okuyunca kafam karıştı, eski kurala döndüyse artık daha fazla kesebiliriz o botçuları. Ama hala yeni kural geçerliyse ve cezalar böyleyse hiçbir şey değişmemiş demektir.

5. degişmiş hakkını yemeyin darkobitin eskiden pusnhing rütbe kasmak adına bazı oyuncuların yaptıgı olaydı simdi serverde oyuncu olmadıgı icin fazla oyuncu kesen insanlara verilen ceza oldu darkobit oyuncu kaybı yüzünden millet savas a maz oldu kendi hatasını oyunculara zarar vermekle kapatmak istiyor

6. Şimdi eski kural mı geçerli 10 dan fazla kesebilr miyim yoksa hala yeni kural mı geçerli ? Bir gün içinde 11. Defa kesersem ve adam şikayet ederse direk ikimizde ban alıyoruz ve TP-ŞP kesiliyor yeni kural bu. Eski kural farklıydı.

7. Yokmu bi admin olayın aslını bilen. Yeni kural nasıl şuan ?

8. şimdi ben birini 5 kessem oda beni 5 kez kesse 10 sayılarak pushinge mi girecek?

9. elektro

elektro User

savaşmayın barışın :) artık

10. Boş serverlarda oyun oynanmıyor şu an 2 port savaşı yaptıktan sonra Pushing yeme tehlikesiyle karşı karşıyasınız, saçmalık ötesi bir sistem

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  11. tr2 mi :)

12. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kural aynı sadece cezası değişmiştir.

İyi Forumlar.

Fαlcoη[CΣFΛ] bunu beğendi.
  13. Sağolun modum biraz geç oldu ama olsun :D Konuyu kilitleyebilirsiniz.

14. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kusura bakmayınız :)

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Fαlcoη[CΣFΛ] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.