Pushing nedir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ENESCO tarafından 20 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ENESCO

ENESCO User

Merhaba görev için pusat vega lightning aegis elite citatel elite falan kes diyordu 1-7 ve 2-7 de bende aradım aradım en son vega lightning buldum birtane diğer gemiler görev şartını sağlamıyor herkes solace çünkü beende o vegayı 13 kere kestim arkadaşlarım aynı adamı 5 den fazla kesme pushing e verirler ban yersin dedi ne alaka ben sadece görev yapıyordum başka adam yok herkes bota bırakmış kesiyorum bende biri bilgilendirebilirmi beni ceza alırmıyım ?

2. hedefim

hedefim User

Sistem tarafından tespit edilmediği sürece ve karşı taraf sizi reportlamadığı sürece sıkıntı olmaz fakat aynı kişiyi 6-7 den fazla kesmemeye çalışın . Bir kişiyi tekrar tekrar keserek haksız kazançtan rütbe, şeref ve görev yapmak pushing'e giriyor . Sistem çok kötü maalesef ki ama yapıcak birşey yok. Savaş oyununda adamı kesmemeye çalışıyoruz ne kadar saçma bir iş değilmi :)

3. Mr.User

Mr.User User

Pushing olması için 3 şart var.

1- kesen hesap
    2- kesilen hesap
    3- şikayet.

Yani, köşeye çekilip kimse sizi görmezse arkadaşınızı 100000000000 kere kesebilirsin :)

Ama şunu da belirtim. Bu gün arkadaşın olan yarın düşmanın olabilir. İlk şikayet edeceği kişide sen olursun pushing yaptı diye :)

Bu oyunda iyiliğin kralını yaptım birine. Hastanede para ile yaptırılamıyacak bir şeyi çevremden rica ettim ve arkadaşa yardımcı oldundu.

gel zaman git zaman şirket değiştirdi bu kişi. Ve bil bakalım ilk kimi kesti :)

Sonuç olarak,

Botla mücadele edemeyenlerin geliştirdiği bir sistemdir pushing :)

4. Senle rakip arasında kesilme sayısı toplam 10 ve üstü olduğunda pushing oluyorsun.

Yani kurallara göre 1.defa da %30 tp şeref gider 14 gün ban 2.defa da %30 tp şeref gider 30 gün ban 3.sefer tamamen hesap ban alır.

Düşünsene savaş oyunundasın pwpde rakibi tam patlatırken pause yaparak oyunu durduruyorsun bir dakika beyler seyire bakim seni kaç defa kestim o an savaşta olan 30-50 arası oyuncu seni bekliyor.Tamam 7 olmuş 2 defa daha kesme kesilme hakkı var :D :D :D

Peki 9 olduktan sonra haritadan kim çıkacak sen mi ben mi? Sen çık rütbelisin sonuçta :D

Kısa bir film yapılır aslında ;)

İşte bu olaya darkorbit diyoruz :D

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Pushıng Sistemi hakkında bilgilere Buradan ulaşabilirsiniz. Karşı taraf sizi şikayet etmediği sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şikayet ederse iki tarafında gemisi ceza alır.
    Pushıng sistemi aslında oyuncuları korumaktadır. Mesela siz X haritada görev yaparken birinin sizi 20-30 defa kestiğini ve görev yapmanızı engellediğini düşünün, yada 2 yada daha fazla hesap açıp bu hesaplardan sıralama puanı kasabilecek kişileri, sistem geliştirilebilir evet ama lakin Darkorbit için bu sistem gerekli diye düşünüyorum.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2020
    ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  6. Peki art niyetli oyuncular var onlara nasıl bir yöntem uygulayabiliriz?

Support yazdım tek tek anlattım fakat cevap pushing çift taraflı olur.

Beni korumayan sisteme karşı bende kendimce yöntem bulurum :)

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  7. Üst üste kestiğinde artık daha fazla ödül alamayacaksın dedikten sonrası pushing'e giriyor. Bu da 10 ve üstünde oluyor.

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

İlgili mesajımdada dediğim gibi sistem geliştirilebilir. Geliştirilmelide zaten gerekli raporlamaları yapmaktayız.

İyi forumlar.

9. O geliştirilene kadar cezalar azaltılsın bari.

3.pushing'te sınırsız ban nedir, pvp yapmaya korkar insan. o_O

10. zalim

zalim User

pushing sistemi seviyeye göre değişebilir adam 18 19 seviye altına daha ağır cezalar verilirken üstekilere daha az ceza verilebilir. Neden üstekilere az derseniz azdan az çoktan çok gider sistem adil değil. Bu arada pushing sistemi kötü ama kaldırılırda herkez istediği kadar kes gibi birşey olursa 1 ay da kesilen gemi 3 günde kesilir bu hiç hoş olmaz kimse oyun oynayamaz bence düşük seviyedeki kişiler özellikle.