Pushing olayı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Apollon. tarafından 21 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Apollon.

Apollon. User

Merhabalar admincim bugün bir arkadaşı bana birşeyden bahsetti push olayı bir gemiyi birden fazla kez kesmek ban nedeni olabiliyormuş. Fakat şöyle birşey var eski oyuncuyum yeniden döndüm bu olaydan haberim yoktu. Ama ben arkadaşı bile bile sürekli kesmedim gelip beni kesmeye çalıştığı için kestim ve pushladığını da kendisi söyledi ve bu konuyu açma gereği duydum. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ? Ekran görüntüleride mevcut gerekirse.

Saygılarımla.

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Pushing Sistemi ile alakalı bilgilere Buradan ulaşabilirsiniz. Pushing cezaları iki taraflı gerçekleşmektedir, eğer çok fazla bir gemiyi patlattıysanız yada patladıysanız ve ortada bir şikayet varsa iki gemide ceza alır. Ayrıca kuralları bilmemeniz bir mazeret sayılmamaktadır, oyuna girdiğiniz andan itibaren ilgili kuralları okumuş anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.

Durumunuzla ilgili yetkili mercii Support ekibimizdir. Forum yetkililerinin oyun işleyişine her hangi bir yetkisi yoktur.

İyi forumlar.

3. bu oyunun gidişatı hiç iyi deil :(

4. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Ban geliyor knk hazir ol :/