Pushing Sacmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _U_G_U_R_C_A_N_ tarafından 23 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cillos™

Cillos™ User

Gemilerin güçlerine bakılarak çözülebilir, zor değil. Gemisi açık ara güçlü olan oyucunun diğer oyuncuya 10dan fazla kere ölmesi normal değildir. Gemiler eşit güçteyse ikisine de ceza verilebilir.

2. zaten evrende 30 40 kısı aktıf oluyo bunları coguda kutu topluyo kımı kesecegız ozaman kapatın evrenı gıdelım adamlar sabah aksam kutu topluyo onu kesme 5 defa dıgerlerını kes ne anlamı var oyunun bır anladın bakalım ozaman kutu toplamaynı sonlartırın evrene adam koyun savasalım ne edecez sabah aksam yaratıkmı kesecegız oyleyse madn savas ısını bıtırıın yaratık kesıp duralım ben adamla karsılasıyorum sıkıyorum dusman gemı dıye bıde kesdıgım sayıymı takıp edecem cok sacma bır uygulma

3. şimdi kardeşim ben adamı mesela 10 defa çok rahat bir şekilde kessem 11 cide pusing olacak peki bu adam beni pvp de yakaladı sıkmaya başladı ben kesilmemek için adamı kesmem lazım yok kesmeyeceksin adam seni kesecek sonra cubide korsanda vs vs bu adam beni nerede görürse sıkacak bizde eli kolu bağlı bekleyecez kesemeyecezde sonra DarkOrbit neden oyuncu kaybediyor kaybeder tabi böyle saçma sapan uygulamalarla yeniliklerle oyunculara teklif sunmadan işlemler yaparsanız daha çok kaybedersiniz...

Cillos™ bunu beğendi.
  4. Öncelikle bunu belirtmem gerekir ki bu kural eskiden beri vardı ancak sizinde belirttiğiniz gibi TR sunucularına göre çok sınırlayıcı kural olduğu düşünülerek esneme payı yaratılmıştı. Peki ne oldu da bu karardan vazgeçildi ve global kurallara dönüldü. Yukarıda nedenlerini zaten açıklamıştım. Bu esneklik oyuncular tarafından gereğinden çok istismar edildi ve global adminlerin global kuralları uygulayıp bizim uygulamadığımız konusunda şikayetler başladı. Bu şikayetlerin bir şekilde merkez ekibe gitmesinden dolayı Global kurallarının yeniden düzenlemesiyle beraber bütün ülke sunucularında geçerli pushing kuralı TR sunucularında da uygulanmaya başladı. Biz de sizin gibi düşünüyoruz. 10 rakamı bizlere göre de çok sınırlayıcı bir rakam. Ancak bu konuda artık yapılacak birşey yok. Merkezden gelen kuralları uygulamakla yükümlüyüz.

yine de şöyle söyleyebilirim 11 saldırı yapıldığında yanlışlık yapıldığını düşünerek kendimize göre insiyatif kullanarak ceza veremeyebiliriz. Ancak 12 13 14 15 kere saldırıp yanlışlık olmuş diyerek mağduriyet bildirmeye çalışan oyuncular için maalesef yapılabilecek birşey yok.

5. Bilmeyenlere anlat bu güzel hikayeni sayın TL_KUZEY artemisin madem öyle artık bizde bu kuralı uygulayacağız dediği tartışmanın bende içerisindeydim. Zor durumda olduğunuz için tehtit amaçlı sindirme amaçlı yapılan birşey bu sonrasında kurallardı merkezdi evrendi elektiriğe gelen zamdı felan birşeyler uydurmuşsunuz güzel olmuş kalıbı. Aynen devam. Supportunuzada helal olsun. Artık adam küfür ettimi susmamak lazım aynı şekilde sövmek lazım ki haklı sansınlar benide. sonuçta sövmeyince adam güle güle eğlenmeye devam ediyor. Helal!

6. sayın admin burdan global adminlere selam olsun global kurallarada selam olsun merkez ekibe de selam olsun ben bir adamın aynı ip üzerinden 4 hesap açtığına 1 cide kendi hesabı diğer 3 ude yeni açtığı hesap zaten başlar başlamaz 2 hafta vipi veriyorsunuz adam çekiyor tenha yere gemileri ekranı 4 e boluyor kes babam kes günde 1000 gemi hiç cezada yok adam paşa paşa 10 binlik düşman görevini bitirdi çatır çatır da bota atıyor sonra gemiyi siz halen yok şu söyle yok bu böyle... saygılarımla

7. Konuda belirtmiştim. Pushing yapan veya yapmaya çalışan gemiler aynı IPde olduğu tespit edilir ise saldırı sayısı kurallar dahilinde bile olsa pushing ile cezalandırılır. Aynı IPden iki hesabın etkileşimi yasaktır.

8. Arsemia

Arsemia User

Peki bu ucuz numaraların farkındaydınız neden kurmay albay albay gemileri kapattınız.Yapılan belliydi bunu size ısrarlara onlarca hesaptan anlatmamıza rağmen neden bu bahsettiğiniz numuralara yanlış olduğunu bile bile işlem yaptınız ?
    Tek açıklaması var taraf tuttunuz.

9. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

Sacmalıga bak yaw :D ee ben gemi yapmışım ful+ful cubiyi tek kesmek istiyorum gücsüz bi adam geldi musallat oldu gitmiyor kastırmıyor beni ben bunu kestim diye cezamı alcam ? sacma deilmi sizce ?

ve şuda var savaştıgımız klanların cogu illegal bir şekilde kutu toplama x7 de yaratık kesme yapıyor ben düşmanımın kasılmasını istemiyorum ve bunları kesiyorum diye cezamı alcam ? adam günün 20 saati yartık kesiyor ben cubi keserken başıma bela oluyor napayım şimdi kuyrugumu kıstırıp al harita senin olsun ben gidiyorummu diyeyim :) şakamısınız siz

10. coder545

coder545 User

5-1de korsan keserken bir adamla kapismaya basladim adami kestigimde milim canim kaliyor adam da beni kesmek icin yerinde dogup tekrar dalip yine patliyor boyle yapa yapa 5 dk icinde adami 8 kere kesmis oldum. bu durumda ya pushing riskini goze alacaktim ya haritadan cikacaktim baslarim boyle ise diyip oyundan ciktim. ben pushing kuralinin olmasina sadece adamlarin yan acip gemi gorevi yapmasi ve full adamin ezik gemiye oyun oynatmamasi konusunda olumlu bakiyorum. yan car zaten belli olur, ezik gemi konusunda da 10 kereden sonra nasil dusuk seviye gemilere dalamiyorsak istege bagli karsilikli olarak ayni sistem getirilebilir. 10 kereden sonra bir yere pushing korumasi diye kutucuk cikar oraya tik atinca karsilikli olarak adamlar birbirine dalamaz yada oyunculara uyari gider pushing sikayeti olursa ilk dalana ceza verilir.klan savasi gibi durumlar icin bu sistem gelistirilebilir.

Cillos™ bunu beğendi.
  11. Ne güzel söylüyorsunuz admin gemileriniz var o zaman çıkın haritaları kesin banlayın gemileri 1 hafta boyunca bakın bakalım sonra atıyolarmı bir daha bota..

12. işlerine gelmez.

BIÇAĞINTERSi bunu beğendi.
  13. takemyhard

takemyhard User

benim serverda arkadaşın biri atmış bota kasıyor ; ben 50 defa falan kestim kendisini, şimdi gidip 150 defa falan kesecem inşllah :) hadi bakam atsınlar bi puşhtingmidir nedir göriim onları :) irislerini alacam onun :) yada bu çoookkk etkili ekip beni oyundan atsın...

Cillos™ bunu beğendi.
  14. Daha önce uygulandı. Hem gizli harita hem de bot gemileri için. Ancak iki konuda da oyuncular tarafından resmi olarak şikayet edildiğimiz için admin gemileri bu tür konular için kullanılmamaktadır.

15. MESELE

MESELE User

Artemis kural diyormus yeni duydum .) ne zamandir Burda kural varkl galiba Artemis oyun oynamiyor haritalarin haline baksa Boyle biir kural olamaz derdi kesin :)) kural gis .D bitti Burda oyun bitii bunalrda bitti
    islerine geldmi kural diyorlar islerine gelmedimi merkez islem yapmyior diyorlar .DD dark Boyle bir oyun isde .D ayni masal gibi :D

16. Arsemia

Arsemia User

Cevap verecekmisin soruma ?
    Burada atıp tutmak kolay.İsmini vermek istemediğim klanın oyuncularının hesabını kapatıp taraf tutunuz burada yalanlarla oyuncuları kandıracağına bence erdemli bir davranış gösterip o yetkini bırakmalısın.

17. Emin olun bunu yapsanız bukadar fazla olmazdı bu sızın harıtaya cıktıgınız yokki :D eger cıkıp kesseydınız suan bot bukadar olmazdı

18. takemyhard

takemyhard User

hayal görüyorsunuz :) 2 dakka önce albay gemi acemi yzbaşıya vuruyor ; acmiyzbaşının kalkanı bile eksilmiyor :) şimdi kuzey çıksa haritaya ; yeminlen onuda keserler admin gemisi falan dinlemezler :) rezil olurlar :) ondan çıkmıyorlar :)

19. modum belirtmişsiniz aynı ıp den girilip kesilmişse ceza alır diye. bir cok arkadaş bu durumdan madur. adam düşman klan sana bi ton hakaret etmiş botta kestim diye ceza aldım. aynı ıp den girme söz konusu biledeğil. supporta mesaj atsam yardımcı olurlarmı? yalan bilgi veriyorsam supportu kandırmak sucundan sınırsız kapasınlar bu kadar basit. dürüst oyuncuların yanında yer almanızı temenni ederim

20. Yok dostum ugrasma yardım filan etmezler kendılerı dürüst değilki dürüst oyuncuların yanında yer alsınlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.