Pushing Sacmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _U_G_U_R_C_A_N_ tarafından 23 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jarekkk

jarekkk User

Kardeşim sistemin amacı irisi patlayan kutu toplayıcıları korumak. :) Başka birşey değil haberin olsun. Bi adamı 30kere kes birşey olmaz irisini patlat takibe alıyorlar. Adamlar ekmek yediği yerden olmamak için yapıyor bunu ;) Hangi normal bir online oyunda bi adamı 11kere kesmek ban sebebi olur düşün. Ne diyor admin " 11kere kesmek oyun oynatmamaya girer ceza gelir." Zaten adamı keserken amacım adama oyun oynatmamak. :D Ama adamların amacı "bu adam bize para veriyor. Bu adamı kimse kesemez." Sonuçta kutu katlayıcı, premium alıyorlar her ay ve indirimde alıyorlar :) şirkete kaç para geliyor. Bide üstüne aylık kutu toplama maliyeti :p anladın işte sen özetini

Banlayamazlar banlarlarsa kendi kazandıkları paralar gider :D onun yerine aylık BAĞIŞ alıyorlar o oyunculardan :D premium ve kutu katlayıcı adı altında

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Eylül 2017
  2. support artık cevap bile atmıyor ula savaş oyununda 15 defa kestim gemiyi 2 gecede toplam o kadar sonra ban yedim. şu zamaba kadar 99 bin gemi kestim bot olsun oyuncu olsun böyle rezillik görmedim. yıllardır bota bir tane ban yok biz düşman klanı kesiyoruz diye ban!!
    adaletsizsiniz!! dürüst oyuncuların asla yanında olmadın Artemis!
    diyorum araştırın yalan bilgi varsa sınırsız kapayın diye oralı olan yok
    çünki kacıyorsunuz!!

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  3. gelibolu

gelibolu User

bu oyunu ben yıllardır oynuyorum. belli bir sayıdan sonra tp şeref düşmesi ve 10 dan fazla imha ettikten sonra tp- şeref puanının sıfıra düşmesi önceden yoktu. Bu kuralın getirilmesinin sebebi sizin yazdığınız gibi oyuncuya puşing cezası vermek için gelmedi. Bu kural oyuncular savaşırken bir oyuncu karşısındaki oyuncuyu fazla sayıda imha ettiğnde tp-şeref- rütbe puanı ve imha ettiği gemi sayısına eklenmesinki oyuncunun puşing kasıtlı kesim yapmadığı anlaşılsın diye geldi..
    Oyunu oynayan bir oyuncu puşing yaptığı zaman zaten fazla imha etmez karşısındaki hesabı... dikkat çekmesin diye.
    ARES lere buradan sebebsiz yere banlar vermişsiniz. artemise söyleyin bunu unutmuş. bunada versin. bana sebebsiz yere o kadar banlar verdiniz hala banlı ARES ler burdan. sebeb? yok!!!

WolfWar bunu beğendi.
  4. Merhabalar

TP-ŞP kazanma oranı 10 saldırıdan sonra 0'a düşmektedir ancak bu konuda görev aldığınız takdirde (Düşman gemi/şirket kesme görevi vb. PVP görevleri) görevlere işlemeye devam etmektedir. Görev istismarlarını önlemek için pushing cezası uygulanmaktadır.

5. DRONES

DRONES User

Görev istismarıysa takibe alın aynı gemiyi belirli bir sayıdan sonra kesince göreve işlemesin soğuma süresi olsun oyuncunun hesabına ceza kesmeyi gerektirmez fakat unuttum afedersiniz bunu yapamazsınız değil mi :) En ufak bir güncellemede bile oyunun çöktüğünü unuttum yeterli elemanınız mı yok nitelikli personeliniz mi ?

6. gelibolu

gelibolu User

peki görev yapmayan gemiler!! sırf savaştığı için imha eden hesaplar!!
    malum ARES e verdiniz sebebsiz yere puşing cezası. bana chatten küfür eden oyuncuyu kestiğim için hesabımı kapattınız haksız yere birde beni suçladnız rütbe alıyorsun imha ettiğn gemi saysına ekleniyor diye. sende çöp topluyorsun diye şaka gibi,maytap geçer gibi birşeyler yazdın. buradan da ıp ban atıp birde forum banları vermişsiniz. chatten sebebszi yere verdiğiniz ıp banları süresiz banları saymıyorum.
    Ayrıca sizler bana oo puşing cezassınıverdiğiniz de ben sizlere açık açık yazmadımmı bunuda oraya yazmışsınız göreve işlediği için.
    bana sebebsiz yere keyfi olarak, sırf hesabımı kapatabilmek için verdiniz o puşing cezasını. üstüne birde yok spam yapıyorsun diye uydurma bir cezada verdiniz. Ne geçti elinize?

Son düzenlenen: 6 Kasım 2017
  7. titans___

titans___ User

abicim sınırı getirdiler adam botda hile kullanyor tepemde sabaha kadar bırakmyor e ful çıkartan doluydu adamın dibi mükemmel oyuncu olduğunu sanan botçular olmasa buda olmazdı bende hakimiyetde sıkyor adam napyım patlyımmı kendi şirketimde zaten düşman getirtip adamlık taslayan tr3 de bir sürü zavallı var bu ne çarın iyi oo süper adamın dibisin ne harikasın bu değildir ben öyle kişileri kendi şirketimi kaç kez eksi yedim raha bırakmadım uğraştım tabi bir gün arayla bakdım eksiye acmyor doknmyorlar laf da edemyorlar uğraşrım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ocak 2018
  8. Zaten oyunda oyuncu kalmadı.. Kimi keselim? Ceza yememek için yaratıklarla mı savaşalım ?

KİNG_SONER_FB bunu beğendi.
  9. yaa yaratık keseceksin oyunun kölesi gibi ya da not defteri acıp saat saat hangi oyuncuyu kaç defa kestiğini yazacan devir bu :D

10. savaşma kapı dön mantığıyla oyun oynatmaya çalışıyorlar

11. M3T4

M3T4 User

Olaya bak, ben 10 kere kestikten sonra elim kolum bagli beni kesmesini mi izleyecegim? Pushing olayini bariz yapanlara ban vermeniz normal, fakat amaci savasmak olan oyunda bir kisi baska birisini cok kesti/oynamasina engel oldu diye millete ban atamazsiniz. Ban atiyorsaniz bu oyunu oynamanin anlami ne? Sizin icin oyun degil tabi para soguslemeye yarayan bir arac. Pushing olayini tekrar gozden gecirin. Attiginiz banlar sacma sapan, millet birbirini kesmeye korkar oldu. 10 kereden sonra gemiler zaten odul vermiyor, tekrar ban atmanin mantigi ne? Tamamen mantiksiz. Cevap verirken de uslubunuzu uygun secerseniz sevinirim Almanya'ya mail atmak istemiyorum tekrar tekrar.

12. ONURBEY

ONURBEY User

İyi günler;

Bunun çözümü çok basit aslında; GEMİ GÖREVLERİNİ kaldırın.

Zaten gemi görevlerinin çoğu çok anlamsız ve resmen PUSHİNG e davetiye çıkarıyor, gemi adı vermişsiniz, tasarım adı vermişsiniz.

Hadi bulun; CİTADEL SPEARHEAD VENGEANCE veya tasarımları, e yoksa haritada bu gemilerden, nasıl yapacaklar bu görevleri, PUSHİNG yaparak. Bu gemiler İLLEGAL olarak açılacak ve kesilecek, kaç kere köşelerde rast geldim, bunlara.

Ama 10 kesmeden sonra TP ŞP gibi ödül vermeme kuralı kalsın. Böylelikle bir gemi sınırsız kesilebilir.

Ne PUSHİNG kalır, ne de böyle bir kural.

Bakın botlar nasıl bitiyor o zaman, isterse bir saat içinde o kişiyi 100 kere kessin, ne görev var göreve işleyecek, ne de 10 kesmeden sonra, ödül var olacak.

Hatta bana göre küfür bile azalacak, keyfine göre küfür eden zaten illegal olan kişidir, genelde. Kesersin her yerde, o küfür etsin dursun. Bir müddet sonra, küfür ettiği sürece, oyunda oynayamayacağını anladığı zaman ya oyunu bırakacak, ya da küfür etmeyi.

Saygılarımla.

13. aresww

aresww User

artemis bir saçmalık uydurdu yazmışsın;
    ilk benim hesabımı kapattı. hesabımı kapatabilmek için ceza uydurması lazımdı. chattenm oyuncunun bir tanesi bana küfür etti. chatteki admin bilerek o oyuncuyu banlamadı, ben uyardım admini ( olayın geçmişi var,adminlerle benim aramda bilerek yapıyorlardı ki bu olaydan yaklaşık yarım saat önce support yazmısştı eğer öyle bir şey olursa sana birisi küfür eder admin banlamazsa reim çek bize at gerekeni ben yapacağım yazmıştı adminin biri) admin bana yazılanı görmüyromusun yazdım chatteki admin beni banladı. diğer hesabımı açtım o oyuncyu banlamayıp beni tekrar banladı. supporta attım o arada resimleri o admini orada görevden aldılar. Bende bana küfr eden oyuncuyu yakaladım başladım kesmeye .
    chatten bana küfür edildikten yaklaşık olarak 20 saat sonra hesabım kapatıldı, şikayet üzerine, puşing yaptın diye.i
    Bende supporta yazdım ,
    puşing haksız avantajdır, anlaşmalı imhadır, veya bir pc den çoklu hesap açıp hesabın birine haksız avntaj sağlamaktır, ben bunların hangisini yaptım ayrıca;
    görev yapmadım, belli bir kesimden sonra zaten kademeli olarak tp- şeref düşer ve sıfıra iner yani tp şeref de almadım ve görevde yapmadım, nasıl bir haksız avantaj elde etmişim de bana puşing cezası verdiniz? zaten bu kural ona sebeb geldi, bu oyun savaş oyunu olduğu için yanlış anlamayı önlemek için belli bir imhadan sonra tp şeref vermez imha edilen oyuncu ve imha eden oyuncuya sistem diyorki sen bu oyuncuyla savaşacaksan savaş ama puan almayacaksın diyor. bunun neresi puşing açıklarmısınız. Ayrıca puşingte imha eden hesap kademelei ceza alıyor, imha edilen hesap, kendini bilerek imha ettiren hesap ise süresiz olarak kapanıyordu. Bana bu cezayı verdiğinize göre imha ettiğim hesabıda süresiz kapatmak zorundasınız.
    SUPPORTA bu yazıyı yazdım.
    Supportun verdiği cevap ise;
    evet haklısın tp şeref almıyorsun, görevde yapmadın ama rütbe puanı alıyorsun ve imha ettiğin gemi sayısı yükseliyor. ona sebeb puşing cezası aldın. imha ettiğin hesabın cezası seni ilgilendirmez.
    benim supporta verdiğim cevap ise;
    Sayın darkorbit adminleri yanlış biliyorsunuz. Kontrol edin.
    Belli bir sayıda imha edildikten sonra tp şeref vermeyen hesap imha edilen gemi sayısına yazmıyor. doılayısıyla rütbe puanı da vermiyor. ben ilk defa bu şekilde oyuncu imha etmedim. sizlerde kontrol edin. rütbe puanı da almadım , imha edilen gemi sayısına da yazmadı.
    Support adminleri bunu araştıracaklarına benimle kafa yaptılar maytap geçtiler.
    chatte bu adminlerle bu konuyu tartıştık defalarca kontrol edin ayzdım. kafa yaptılar benle rütbe alıyorsun yazdılar. forumda konu açtım. forumdaki adminler ısrarla rütbe alıyorsun ve imha ettiğin gemi sayısı ilerliyor yazdılar.
    Bende rütbe puanı almadığını ve imha edilen gemi sayısına eklenmediği ispatladım . bunu yaptığımda forumdan banladılar beni. ıp ban atılar üstüne. chatten baladılar ve ıp ban attılar. Bundan sonrada bu şekilde kesim yapanların hesaplarını kapatmaya başladılar.
    Yapılan uygulama yanlıştır. Bu savaş oyunudur, oyunun formatı zaten birbirini imha üzerine kuruludur. ona sebeb hesapları güçlendiryoruz ve ekstra donanımlar almaya çalışıyoruz. böcek kesmek amaç değil araçtır o donanımları tamamlamak için kapı yapmak da aynı şekillde.
    ben imha ettiğim hesabın çetelesinimi tutacağım? SENİ çok kestim gel artık sen beni mi kes diyeceğim veya klan savaşındayım açarım bişr tanne yan hesap alırım citadel areş çek yaparım tek bir oyuncuya imha ettiririm hesabı yazarım bir şikayet kapattırırım hesabı değilmi???
    Bu yazıma hiçbir admin cevap veremiyor daha doğrusu cevap vermiş gibi yapıyorlar ama cevap vermeyip ban atıyorlar.
    ana hesaplarım hala forumdan banlıdır hepsi biliyor. birde üstüne sorduğum soruya cevap vermek yerine konuyu kiltledikleri için tekrar yazmak zorunda kaldığım için spam yapıyorsun diye suçlayıp tekrar hesabımı kapattılar kendileri. ona sebeb boşuna yazmayın.

14. aresww

aresww User

Kuzey zaten aynı ıp den aynı anda iki hesap açıp oynamak yasak değilmi de oraya o ayzıyı yazıyrsun? imha ile alaksı yokki onun. ben aynı ıp den aynı pc den iki hesap açayım ikisyle aynı anda oynayayım birbirini imha etmeyeyim zaten yasak değilmi zaten puşing bu değilmi. haksız avantal denlen şey bu değil mi??? puşing kuralının amacı bu değilmni!!!!
    o zaman şunu da yapın 4-5 tane oyuncu geliyor bir oyuncyu tek başına yakalayıp imha ediyor. burada da o tek oyuncunun oyun oynamasını engelliyor o 4-5 oyuncu onlarıda kapatı ozaman.
    senin yazdığın yazı saçmalık, bu oyunda klanlar niye var!!! sana oyun diyorki sen karşındaki oyuncuyla savaşmak istiyrosan donanımlarını güçlendir, eğerki karşındaki grupsa sende grup kur klan yani değilmi. klanlar niye var bu oyunda sayın admin veya şirketler niye var bu oyunda sayın admin??? 3 tane farklı şirket zaten buna sebeb var . karşındaki şirkete oyun oynatmamak için var değilşmi??
    sayın admin yazdığınız ayzı ve sebeb oyunun formatına ters, savaş oyunu olmaktan çıkar bu oyun ozaman . yapmayın bunu yazdığınız yazı saçmalık... kusura bakmayın bu şekilde ayzdığım için. Bu oyunu insanların oynamasının sebebi böcek kesmek değilki. amaç karşındaki oyuncuyu imha etmek. tabikide benimle savaşan oyuncunun oyun oynamasını engelleyeceğim ki güçlenmesin , uri kasıp kapı açmasın x4 yapamasın veya kredi yaıp ihaleden donanım alamasın vb... ema alamsın rsb alamsın güçlendirici alamsın.
    Ozaman niye oynuyoruz bu oyunu savaş oyunu değilmi bu sayın admin????
    yazdığınız yazıyı okuyun ve iyi düşünün sayın admin.

15. aresww

aresww User

kuzey admin puşingte kendini imha etiren hesap süresiz kapanıyordu. bunu yaparsanız imha edilen hesaplar supporta mağdurum diye yazmaz.
    ayrıca bu oyunu oynayan herkes biliyorki bu oyun savaş oyunu böcek kesme oyunu değil. imha edilen hesap ya oyunu iyi bilmiyordur veya donanımları zayıftır. buna sebeb ben mağdurum yazamaz. yazmasının da anlamı yoktur.
    sizlerin burada yapacağı tek bir şey var. sizler veya oyun kurucuları, oyunu illegal oynayan, yani oyun kuralları dışında oynayanları ( otto işaretleme veya geminin kendi kendine ateş etmesi oto ateş gibi tek tuşa baıp hem ateş etmeyiş kesiyor hem ema atıyor hemde kamu alıyor bunları yapanları tespit etmeniz gerekiyor veya kutucuları )tespit etmeniz gerekiyor. Düzgün kuralıyla savaşan oyuncudan ne istiyorsunuz? adam çıkmış haritaya kendi veya klanıyla veya şirketteki diğer oyuncularla diğer haritaya gitmiş savaş yapıyor, bu oyunun zaten amacı bu. ister 10 defa keser veya 10 defa kesilir, buna sebeb puşing cezasımı verilir?
    şirketler ona sebeb var. klanlar ona sebeb var. hesabını kasamıyorsa savaşamıyorsa benim ne suçum var da benim hesabımı kapatıyrsun. gitsin ozaman para versin uri çeksin onunloa alsın alacağını. oyunun amacı bu zaten mağdur yazmış işe bak

16. aresww

aresww User

yok öyle bir şey ben görev yapmadım etkinlik de yoktu bana verilen puşing cezasında zaten kendileri de evet görev yapmadın ama ile başlıyrodu supportun verdiği cevap. ona güvenipte öyle bir şey yapma.
    ben buraya yazıyorum ama diğer hesapları banladıkları gibi bunuda banlarlar ama neyse bakalım.

17. bu sistemin cok mantıksız olduğunu ne zaman kabullenecekler cok merak ediyorum. herkes her zaman doğru kararları doğru kuralları belirleyemiyor bunun bilincine varıp o kesilen tp şp leri artık gündeme getirin cok büyük haksızlıklar yaptınız bu pusing sacmalığında!!!

18. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Özetle;
    konu hakkındaki itirazlarınız vs hepsi iletildi karar mercii biz değiliz. Bu şekilde bir kural koyulduğu için uygulamak ile yükümlüyüz. Ne zaman ki pushing kaldırıldı denir bizler de o zaman bu kuralı uygulamaktan vazgeçeriz.

insanların burada şikayet edip diğer taraftan da en fazla pushing şikayeti gönderen oyuncular arasında olması da ayrıca manidardır benim gözümde..

Vel hasıl kelam. Konu kilit.

-ThyPhon- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.