Pushing saçmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 46_kromozom tarafından 8 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Normal bir DO gününde normal olarak gidip 3-2 haritasında MMO olarak takılırken önüme gelen geçen (tabikide kesebileceğim) kişileri kesiyodum ve bir adamı en fazla ya 2 yada 3 kez kestim sonraki gün rahat rahat kalktım ne göreyim gemi açılmıyor neden acep diye supporta başvurdum ardından banlısınız beyfendi iyi oyunlar cevabı aldım ardından neden banlı olduğumu sordum pushing sebebi le banlısınız iyi oyunlar cevabını aldım sonra gecenin 3 ünde forumdaki her yeri didik didik gezerek pushing e dair hiç bir şey yapmadığımı anladım ve supporta 3 kez pushingten ceza almamın nedeni ne diye sorduğumda bana gelen cevap "Hesabınız pushing sebebi ile 14 gün cezalıdır cezanın sonunda hesabınıza ulaşabilirsiniz" ya anlamadığım hadi ben bana kanıtı gösterilmeyen sebepten ceza kesiyosun bari hesabımın ne zaman açılcağını söyleyebilirmisin support. 2 gündür tık yok support'ta

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz kanıtı bizler forumdan size veremeyiz. Bu konuda tek yetkili suppottur. Konu ile ilgili onlarla görüşünüz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.