Pushing Saçmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve afyokreis tarafından 15 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. afyokreis

afyokreis User

Bundan 1 ay önce bir SAVAŞ oyununda düşman klanı fazla kestigim için hesabim süresiz kapatıldı. Diğer hiçbir uyarı ban veya pushing olmayan zayıf hesabımla 1 aydır yaratik kesip görev yaptım düşmana vurmayı bırak düşman görünce gemiyi porta çekip mola verdim ama ne hikmetse az önce mail geldi hesabınız 2. Pushing den ötürü 30 gün kapatılmıştır diye bu nasıl bir saçmalıktır. Artık beni sevmeyen biri yönetim de galiba ip den benim hesaplarimi kapattığını düşünüyorum. Bunun peşini bırakmayacağım yarın ilk işim adlı mercilerde gerekli islemleri yapacağım. Bu ne saçmalıktır bir SAVAŞ oyununda savastigim için hesap kapanır. Aciz biri kesemez citadelle ateş çek yapıp pushing şikayeti eder. Alin oyununuzu size münasip neyse o şekilde hareket edin.

Ayrıca bunun altına o bir halta yaramaz yanlı supportla iletişime geçin yazmayın. Bu oyunun ne halt olduğunu herkes okusun diye yazdım yoksa hiçbir etkisi vasfi olmayan siz forumculardan birşey bekledigim yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2019
    xxxefsanexxx42 ve kayahancı bunu beğendi.
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle sizlere uzun uzadıya Pushing sistemini tanımlamayacağım, çünkü sizlerde en az bizler kadar bu sistemin nasıl işlediğini biliyorsunuz bu yüzden de size bir iki kural hatırlatmak istiyorum.
    1-
    2-
    3-
    4-
    Hiçbir takım çalışanımız sizlere art niyetle yaklaşmaz, fakat şu an olduğu gibi kurallar dışına çıkmanız halinde de hakkınızda gerekli cezai işlemler uygulanır. Konu ''hiçbir etkisi vasfi olmayan forumcular'' olduğumuzdan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

xxxefsanexxx42 ve ateistkeci bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.