Pushıng şikayet süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Besyokar tarafından 29 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Besyokar

Besyokar User

İyi günler tekrar rahatsız ediyorum son kez support soruma cevap vermedi şimdi ben şikayet ettim 3 günden fazla oldu Şikayet etmiştim gemi ceza alma ihtimal var mı ona göre oynamayı düşünüyorum

2. Eğer ceza alırsa size geri bildirim yapıp size teşekkür ediyorlar şikayet ettiğiniz için gemiyi . ;):)

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Support ekibimiz yogunluga bağlı olarak işlemleri gerçekleştirmektedir. Etkinlikde bu durum çok fazla olduğu için bu süre biraz uzamış olabilir.

Eğer Ceza işlemi uygulanırsa sizlere haber verilmektedir. Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. Besyokar

Besyokar User

Anladım modum olay karşılıklı olduğu için her an benimde hesap ceza alma ihtimali olduğu için boşuna oynamak istemiyorum ama ceza yeme süresi 1 haftayı bulmaz 1 haftaya kadar ceza yemezse oynarım o zaman konu kilitlenebilir

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.