Pushing sistemi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxxefsanexxx42 tarafından 18 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık şu pushing bir dur diyecek yürekli bir admin yokmu. haritada yaratik kesiyorum aynı şirketimden gemi gelip vuruyor bende o ilk vurduğu için kesiyorum 2 3 defa ondan sonra yine o ilk vuruyor güçlü başka bir gemi gelip beni kesiyor. sonrada chatten bize uriudum kodu vermezsen hesabını pushing den banlatirim diyor. ben oralı olmadım ama vu gün girdim hesap pushing den 30 gün ban yemiş. supporta yazıyorum dikkate almıyor. nerde bu oyuncuyu koruyan sistem siz bur akıl verin oyuncu olarak

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forum takımı olarak bu hususta yapabileceğimiz bir şey maalesef bulunmamaktadır. Gerekli serzenişiniz gerekli yerlere iletilecektir, almış olduğunuz ban ile ilgili gerekli bilgiyi ise Support Takımımızdan öğrenebilirsiniz.
    Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.