pushing sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OnuN.Adi.£bRu tarafından 11 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. artık oyun oyun olmaktan çıktı millete nasıl pushing yaptırırım da ban yedirtirim diye düşünüyorlar adam cıtadeli almış sıfır kalkan sıfır can ateşi çek yeteneğini kullanıp kendini kestirtiyor sürekli ve kesen oyuncunun profilini supporta atıp pushingden ban yedirtmeye calısıyorlar bu sekilde bir çok arkadaşım yaratık keserken ateşi çek yeteğine maruz kalıp defalarca o oyuncunun kesilmesine sebep oldu ve pushingden ban yedi bu yeteğin kaldırılması yada ateşi çek yeteğini kullandıktan sonra patlama yetenek bitene kadar mümkün olmamalı buna bir çare bulun adaletsizlik bu

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz gibi kasıtlı yapılan bu gibi durumlarda, destek ekibimiz gerekli inceleme sonrasında işlem yapmaktadır. Sizler yinede kasıtlı bir şekilde kendini imha eden oyuncunun pilot profili ile birlikte destek birimine iletiniz.

İyi oyunlar.

3. uninstable

uninstable User

Yeteneğin bir sorunu yok. Sürekli sürekli o kişiyi kesmek nasıl oluyor o garip bir durum. Baskına gidersin bir kişiyi 5-7 kez kesersin sonrada ayrılırsın oradan baktın yanında böyle davranan biri var hala kalıp onun ekmeğine yağ sürmek de nedir ?

4. kamenica08

kamenica08 User

Biz bu durumdan dolayı şikayet ettik ama verilen cevap elimizden birşey gelmiyor kendinizi bir şekilde muhafaza edin bla bla bla bu tarz şeyler herhangi birşekilde karşı taraf ceza almıyor

5. 1 bl de impuls kesiyorum adam cıtadeli dizmiş amacı ban yaptırmak klanıyla beraber gelmiş ben impuls keserken biranda çıkıveriyor ateşi çek kullanıyor x3 le kesiyorum yaratığı adama tek atıyorum kalkanı canı vs. hiçbişi yok roket atsan ölcek kamufle oluyor bir anda çıkıyor karşına oyundan soğutuyorlar yazık bu hesaplara. biraz girip rinusk kasayımda rsb birleştirim baskına giderim diyorum elimden o keyfide aldılar yazık.

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu durumu anlıyorum. Bu işlemi yapan hesapların pilot profilini supporta buradan iletiniz. 1 kere dahi yapsa hesabın başka kişilere de aynı ihlali yapmaya çalıştığını support farkeder.

İyi forumlar

7. Şaka gibi savaş oyununda oyuncuyu patlattığınız için ceza alıyorsunuz :D zaten düzenleme yapıldı tp şp vermiyor bi süzenleme yaparsınız bu 15den fazlasına göreve saymaz olur biter bilerek açık bırakıyorsunuz canıızın istemediğini sıralamadan düşürmek için.

Paratoner bunu beğendi.
  8. Paratoner

Paratoner User

Sıralamadakıleri bir şey olmuyor. Bu sınır programcıları fazla kesmeyelim diye getirildi. Yoksa her yakaladığının irislerini uçururdun. Bunu istemiyorlar.

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Lütfen yanlış bilgilendirme ve haksız ithamlarda bulunmayınız. Pek çok online oyunda mevcut olan bir terim olan pushing ile ne kast edildiğini aşağıda alıntılamış olduğum metinden öğrenebilirsiniz.
    Pushing sistemi ile detaylı bilgiye buradan, pushing cezaları ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Son olarak önemle belirtmek isterim ki oyun ekibi hiçbir şekilde GİŞ ve oyun kurallarını ihlal eden oyuncu/programları desteklememekte, oyuna eklenen hiçbir içerik bunları desteklemek için olmamaktadır. Bu nedenle asılsız ithamlardan lütfen kaçının.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Manitu bunu beğendi.
  10. KAFKAS-BJK

KAFKAS-BJK User

Hocam kolay gelsin bu donemde milleti banlatmaya çalışanlar var yaratık keserken kamufle gelıp ateş çek yapan kişiler var tek yiyolar direk bu şekilde haksız yere kişileri banlatıyolar bir önceki konuda siz belırtmıssınızkı bu kişileri supporta yazın yazıyoruz bize verılen cevap su kesmemeye çalışın nabalım oynamayalımmı oyunu pc mi kapatalım ???

11. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Citadel gemisinin ates cek yetenegi bir acik degildir. Kullanmak da bir kural ihlali degildir. Pushinglerde hangi gemi hangi yetenegi kullandı diye bakılmıyor. Esas olan ölme ve oldurme rakamlarıdır. Bu konuda sizlerin dikkatli olması gerekmektedir.

İyi oyunlar.

12. KAFKAS-BJK

KAFKAS-BJK User

hocam olme oldurme sayısı dıyorsunuzda adam kamuflaj gelıp ateş çek yapıyor canı mılımken bu nasıl onlıcez sız soyleyın oyundan mı çıkalım ?

13. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Maalesef bu konuda kural bu şekildedir. Bu konuda bir oyuncu çok fazla kesmemeye dikkat etmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

14. KAFKAS-BJK

KAFKAS-BJK User

siz oyunu hiç oynadınız mı ? benim elimde olan bişsey değil yaratık keserken ateş çek yaparsa ben nabayım benım sucum ne ?

15. Yanına citadel geldi mi o haritadan çıkacaksın. Pushing konusundaki açıklardan faydalanıp hesap banlatıyorlar 3 ay içinde sıralamadan 4-5 gemi pushing yüzünden ban yedi. En kolay taktik citadel geldi mi o haritadan çıkmak.

16. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bu durumda örneğin o haritadan çıkabilirsiniz. Dediğim gibi kural bu şekildedir ve bizlerin yapabileceği bu konuda bir şey maalesef yoktur.

İyi oyunlar.

17. KAFKAS-BJK

KAFKAS-BJK User

o zaman oyuna bırakalım daha mantıklı kökten çözum harıtadan cık dıyorsunuz olaya bak bız emegımızle savsarak aldıgımız harıtayı bu şekildemi bırakıcaz !!!

IIFSMII bunu beğendi.
  18. Van[65]

Van[65] User

oyuncu kesme sınırı veya kesilme sınırı nedir
    ?

19. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Oyuncular tarafından istismar edilmemesi için pushing için sayı sınırı açıklanmamaktadır. Siz bir oyuncu 10 defadan fazla kesmemeye çalışınız.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2019
  20. 1Zackho

1Zackho User

Bot kullanmayın o zaman :D

Paratoner bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.