Pushing Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 58S58 tarafından 15 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 58S58

58S58 User

merhabalar arkadaşlar şimdi sizinle burda bi konu hakkında sohbet etmek istiyorum. Bir arkadaş var oyundan adamı her kestigimde pushing gemisi getirip bana dalıyor benimde elimden hiç birşey gelmiyor ve haritadan cıkmak zorunda kalıyorum.Bende dedim ki video çekeyim bu olayı video atayım.şimdi sizle beraber supportun verdigi cevaba bakalım.

N/A

Yani bana diyor ki kibarca yazmış burda arkadaş sağolsun. eğer adam sana pushing gemisi getiriyorsa oyunu oynama cıkış al yada başka yere git. bende şunu diyorum ki size yazıklar olsun.
    hiç bir şeye mi yetkiniz yok neden varsınız o zaman siz sizin varolma amacınız ne ? kapıda sıkışan gemiyi çıkartmak mı sadece bunun için mi varsınız ? bunu kötü anlamda söylemiyorum madem öyle gidin itiraz edin bizim oyuncularımız bu sıkıntıyı çekiyor. zaten tr serverlarındaki lag ortada bide üstüne bu dert çekilmez diyin. bişeyler yapın. artık insanlar desin ki tr support ekibi işini yapıyor bizim ekibimiz bize sahip cıkıyor. saygılarımla...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Nisan 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Zaten görevlerini yapıyorlar ancak kurallar ortada, kuralları okursan teşebbüs etmekten dolayı ban alamaz ancak pushing yaparsa iki hesapta ban alacaktır

3. Viraaa

Viraaa User

kurallar ortada diyosun tamam kurallar ortada.ama bu citadel gemisinin ozelliginin pushing sistemini nasil etkiledigini biliyosundur umarim.eee bu da bir oyun acigi o zaman.bunu neden soylemiyorsun.ortada olan kotu niyetten neden bahsetmiyosun.kurallar ortadada pushing sistemi ortaya konurken citadel gemisimi vardi.o yuzden bu kurallarin bi gözden gecirilmesi gerek.azcikda bu yonlerine bak isin.kurallarin ortada oldugunu zaten herkes biliyor.farkli seyler soyle birazda farkin olsun.

4. zalim

zalim User

Her zaman söylüyorum bir kez daha söyleyeyim. Eğer pushing diye bir kural olmasa ful olan gemiler haritada herkesi keser bu seferde forum da herkez buna söylenir biz nasıl kasacaz diye. Daha iyi bir sistemin gelmesi gerekir ama istediğin kadar kes olmaması lazım.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  5. 58S58

58S58 User

dostum bi süre sonra ödül vermiyor ya ozaman kesmez

dostum senin gemin zayıf bi fullen 2 flax adam seni haritadan cıkarsın o zaman anlarsın

6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde aynı konuya art arda mesaj yazmak flood kapsamına girdiğinden dolayı yasaklanmıştır, ilgili mesajlarınızı birleştirmiş bulunuyorum. Ayrıca, support ile yapılan görüşmeler kişiye özeldir ve paylaşılması da yasaktır ilk mesajınızı da bu doğrultuda düzenledim. Lütfen tekrar etmekten kaçınınız.

Pushing hakkında bizler de bir çok mesaj ve bilet alıyoruz ve sistemin düzenlenmesi için gerekli yerlere haftalık raporlamalar yapıyor, sizler gibi çözüm bekliyoruz. Sistemi değiştirecek/sistemde iyileştirme yapabilecek tek yetkili mercii merkez ekiptir. Şimdilik yapabileceğimiz bir şey maalesef ki yok.

İyi forumlar dilerim.

7. zalim

zalim User

benim zayıf gemimde var güçlü gemimde sistemi savunmuyorum sadece anlamaya çalış diyorsun ki "bir süre sonra ödül vermiyor" emin ol kesme sınırı kalksın ful olan biri zayıf birini sabaha kadar keser. 1 tane cubi için 1 tane kristallon için çıkan klan savaşlarının haddi hesabı yok.

8. -el_mundo-

-el_mundo- User

Sana gene cevap vermişler. 2gün önce çok önemli oyunun temel bugunu ve videosunu gönderdim. Bana cevap bile yazmadılar. Bir teşekkürü bırak cevap bile.. Bilerek bugu bildirmemiş olabilirler mi diye insan düşünmeden edemiyor.

9. yaramaz35

yaramaz35 User

Bence pusing cezsı yanlış, şuanki oyundan soğutuyor eğer ceza alırsak. Bu ceza caydırıcı olsa daha iyi olabilirdi

10. kardeşim bu oyun savaş oyunu tabı kesecek pusnk nedır adam albay senı mptan cıkarırken gececek 20 kere kestı dıye ezı kgemıde ban alacak albayda akıl mantık ısımı pusnk olayı kalsın ve yerıne farklı sıstem getırsınler mesa adam kestınmı sıralamayı etkılemesın rutbeye fazla dokunmasın ınsanlar neden pusnk yapıyor rutbe ıcın rutbe seref ve tp ile alınsın oda demek oluyorkı abg ve ı harıtalarda kasıma ezık gemı kesılmıcek dıye bızım hesaplarımız ban mı alacak bugun bır yenı baslayan bırı saglam bır klana gırıp guven verdımı zaten klan arkadasları fullenmesınde yardımcı oluyor ben bu pusnk olayına karsıyım ınsanların emeklerı kursaklarında kalıyor ve bu bıgboınt ın cıkarmıs oldugu en buyuk sacmalık ve bunu bı r an once kaldırmalılar bu oyuna hafta mılyarlarını yatıranlar vardı adamlar gececek ayda 5bın tl yatıracak kapı yapacak map a cıkacak efendım sonra neymıs bı adamı 12 kere kestı dıye ban alacak ve ustune buna ayırdıgı vakıtde cabası bunlar akıl mantık işi değil insanlar buraya zevk alaraak oynaaya gelıyor sız oyunu cehennem e cevırıyorsunuz bunlara bır an once bır cozum bulmanız gerekır saygılarımla arz ederım ...

11. hangi dünyada ezik biri güçlü klana girdiğinde fullenmesine yardımcı oluyor? zira bu dünyada öyle bişey yok.. eskidendi o klanlar insanlara yardım ederdi klanı bırak bireysel kişiler bile yardımlaşırdı.. ben kendim chatte takip ediyorum sıralamadaki gemilerden bahsetmiyorum bile.. güçlü olan hesaplara sahip kişiler sadece ego savaşlarına giriyolar birbirlerine yazımlarla oynayarak küfür kıyamet hakaret ediyolar chatten ban yememek adına sacma sapan cocuk gibi davranıyolar.. ordan ezik biri bi yardım isteyince bir soru sorunca onun mesajını dahi görmüyolar bırak adam yerine koyup cevap vermeyi hiç kaale almıyorlar, bence pushing cezası çok gerekli bi ceza.. chatte bin birtürlü kılağa giren ego kasan kişiler eziklere yardım etmiyolar tm ama en azından onları oyundada darlayamasınlar...boş boş konusmanın lüzumu yok darkorbit uzay savaşlarından ziyade ego savaşları olmuş :)

12. bu
    oyunu bu duruma darkorbıt getırdı kalıtelı oyuncuları yok ettı ınsanlra gemılerı ban alınca oyun oynamaya hevesımı kalır ???

13. kısmı olarak sana katılıyorum oyunun bu hali darkorbitin evvelden bugune çizdiği yoldan ibaret.. kaliteli oyuncu bir elin beş parmağını geçmiyor özellikle gece saatlerinde en güçlü klanlardaki insanların bile trajik halleri beni benden alıyor.. o halde pushing konusu değişime uğrayablir, misal güçlü insan ezi kişiyi defalarca gelip gidip kesiyosa atıyorum 10 gün tp şeref kredi uri %90 oranında düşücek veya farklı caydırıcı düşüncelerle desteklenebilir.. o güçlü kişi sıralamaya oynuyorsa kendinden ezik birini darlamamayıda öğrenmeli.. caydırıcı özelliği olması gerek kanaatındeyim.

14. iyi de biz senin ödül alamama zamanına kadar ne yapıcaz 1 kişi oyun oynayacak diye niye tüm harita oynamasın ?

15. bak işte sızlerın sıkıntısı ve tek guvenı bu dıyorsunuz kı benı 10 dan fazla keserse banlatırım yazık değilmi o adamarın emegıne ben 11 ay once oyunu bıraktım ve yen ıbasladım klan kurmustum ve klandda 6 kısı fulledım oyunu bıraktım tekrar basladım kenarda 9 iris hesaım vardı ve basladım abı dıyenler yuzumuze bakmaz sımdı sız soyleyın neden yardım edelım bak yardım ettım fulledım gelıp benı kesmeye calısıyorlar değermı yanı sızce

16. yazık değilmi o adama derken? niçin gidip kendi denkleriyle savasmıyor onları kesmiyor veya onlara kesilmiyorda maplerde ezik avına cıkıyor? kendinden güçsüzlere oyun oynatmıyor? adı üzerinde ezik kişi kendini geliştirmeye calısıyor güçlüler onlara oyun oynatmayarak kişileri oyundan soğutuyolar gelişme aşamasındaki insanları oyundan soğutmak nekadar etik yada vicdanın el veriyor?????? sizden kimse yardım istemiyorki sadece kendi başına kıt kanaat gelişmeye çalışan insanları oyundan soğutmayın, hı soğutuyomusunuz? ozaman ticketlendiğinizde sizde bannlanın :)( bu eziği kesmek 1-2 kezde değil savunduğun durum 10 kezden fazla kesmek bence bağışla ama saçmalıyorsun)

►Los-Angeles-Lakers◄ bunu beğendi.
  17. Program oyuncuyu pvp haritalarında kesmeye çalışırken ana gemisinin sana gelip dalması peki ?

18. Freudel

Freudel User

marifetmiş gibi görev yapan ezik gemileri kesenlere bu az bile.

19. ben pusnk e karsıyım o kadar gemı banlanıyor bızde kesıldık ve sunu bılırım kesılmeden kesmeyı ogrenemezsınız

20. buraya bu olaya karsı olanlar eınım gemısının ezıklıgınden sıkayetcı değiller cunku hepsi ful gemılerı var maksat mıletın haklarını ve emeklerını calmayı sevmelerı