Pushing sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 1 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhaba.
    Şu anda 1BL de pushing yapmaya çalışan 2 gemi var.
    Birisi eksi şerefli bir nostromo. Diğeri ise asıl kişi.
    Şimdi bu 2 kişi başkasına pushing yapmaya çalıştığı için ban almıyor, fakat yapılır ise ban yiyecek. Yapan kişi zaten belli, 2 hesapta 1 kişi tarafından yönetiliyor. Bariz belli o nereye o oraya. o kime sıkarsa o ona sıkıyor.
    Yani biz şikayet edip pushing yapmasını engelleyemiyomuyuz? illa birinin o hadsizlere kesilip haksız yere ban mı alması gerekiyor ? nostromunun 1 vuruşluk canı var, invoke kesen bir tane adam yakalamışlar adama sıkıp kendini pete kestiriyor. adam peti kapattığı anda asıl olan hesap ile o pushing gemisine sıkıyor ve eksi şerefi o invoke kesen adam yiyor. Ben bu durumu fark edince ise bana chatten sakın karışma ona pushing yapıyoruz diyor.
    İlla o suçsuz olan adam ban yemeden engellenmiyor mu yani bu ?

2. o suçsuz adam bunu gormuyorsa yapcak bişi yok ;)

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

Adam görüyor. şu anda portta yanımda bekliyor ve chattede yazıyor. fakat o 2 si hala uzaklaşmıyor yanından. kamufleli bekliyorlar, adam porttan cıktığı anda önce o nostromo sıkıyor. daha sonra o diğer adam sıkıyor. diğer adam dediğimde albay. yani öyle 20-30 k sıkan bir hesap değil adam 2 vuruşla kesiyor zaten adamı

Demek istediğim illa 2 side mi ban yiyecek? yani ben bunu gördüm. belliki pushingi yapıyorlar. Chatte de yazdı bana özelden yapıyoruz diye. ama suporta gelince illa 2 hesabında kesilmesi gerekiyor diyip onlar istediğini almadan o hesaba işlem yapmıyorlar.

4. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Pushing gibi ihlallerde uygun bir şekilde gerekli şikayet doğrultusunda cezalandırmalar yapılır. Oyuncunun chat üzerinden yazdığı yazıların tam ekran görüntüleriyle birlikte ardından profil linklerinide ekleyerek Support'a yazarak işlem yapılması hakkında yardımcı olabilirsiniz. Onun dışında bizim malesef bir şey yapabilmemiz mümkün değildir.

İyi forumlar.

5. BlueSparkk

BlueSparkk User

Anladım, o adam istediği şeyi alana kadar yani o hesaba pushingi yapana kadar yapabilecek bir şeyiniz yok.

6. yapan kişinin nıckı ssupportchange ıdı degıl mı gormustum o gemıyı gecen 1 bl harıtasında .
    yıne pushıng yapmaya calısırken kestım yanlıs degılsem fate klanından 10 15 kısı kamuluymus portta hepsı bır anda bana daldı bende tek yemıstım :)

7. BlueSparkk

BlueSparkk User

Yok hayır, tr3 ün en sevilmeyen een dışlanan kişidir kendisi :D Chatte yalakalık yapıp daha sonra o kişilerin arkasından konuşan, klanından dahi kovulan biri :D nick vermeyi cok cok cok isterim, ama maalesef versemde moderatörler kaldırır o yüzden gerek yok :D

8. nedense aklıma sadece senin klanın ve yandaş klanların geldi :D

9. -333-

-333- User

o suçsuz masum tertemiz oyuncu bunu neden göremiyor acaba yoksa gemisinde kuzenimi var .

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde lütfen kullanmış olduğunuz üsluba dikkat ediniz.

Forum içerisinde görüşlerinizi belirtirken kullanmış olduğunuz üsluba dikkat etmeniz ve tartışma ortamı yaratmamanız gerekmektedir.

Oyuncular hakkında asılsız ithamlarda bulunmak yasaktır. Lütfen tekrarlamayınız.

Konunun açılış amacından sapması ve tartışma ortamı yaratabilecek olması nedeniyle kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.