Pushing Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ķ¡ŇĢףËØŅĪĐĄ§ tarafından 19 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Pushing yasalmı oldu? Etkinliktemi var bilmiyorum. ama aynı adam aynı gemiyi 2-3 gündür sadece izlediğim kadarıyla aynı yerde aynı konumda 40-50 kere kesti. ve bu adam buna hala devam ediyor. eğer illa ban yemesi için şikayet lazımsa hesapla adamı videoya da çektim. Ama bunu illa bizim şikayet etmemiz lazım. Koskoca oyun bota birşey yapmadı hadi eyvallah dedik. ama seyir defterinide inceliyemiyorsa bu oyunu hiç oynamayalım. Şimdiye kadar gelen her gemi patlatma etkinliğinde bile millet farmla ilk 5 e girdi. bizde birşeyler alabilmek başarılı olabilmek için biryerlerimizi yırtıyoruz. Elimizde ne var? Bir hiç koca bir 0! yıllarca bu oyunu oynadım bir çok hesap sv değiştirdim. şimdiye kadar ne burda ne oyun içinde adminlere en ufak bir hakaretim bile olmadı. Ama bu yaşananlara önce Biz OYUNCULAR! sonra Siz ADMİNLER! izin veriyorsunuz. En ufak durumda bizde oynuyoruz durum bu şu diyorsunuz. ama ya hepimiz birden bu düzene bir dur dersek?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Böyle bir durum ile karşı karşıya gelmeniz halinde; Oyuncuların Profil bağlantılarını Support Takımımıza iletiniz. Ne yazık ki şikayet edilmediği sürece işlem yapılmamaktadır. Bu yönde bir tespit işlemi bulunmamaktadır. Bot sorunu için ise çalışması gereken bölüm Merkez Ekiptir. Belirttiğiniz Galaktik çekişme etkinliğinde ise haritalarda hem görevli arkadaşlarımız hem de adminlerimiz kontrol etmektedir. Oyuncuların bizlere iletmiş olduğu profiller de tabiki incelenmektedir. Bu sebepten ötürü "izin" gibi bir durum mümkün değildir.

İyi Forumlar.