Pushing ve torpil hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Veteran_Nino tarafından 5 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, 12 kez üst üste kesen bi adam var, paymentten destek aldığım ve az süresi kaldığı için çıkmak istemiyordum. Bu kişi beni rahat bırakmıyor 1 saat içinde 12 kez kesti. Özelden pushingten ceza yiyeceksin dedim. Bana bir şey olmaz sen merak etme sadece sen yersin dedi. Sıralamada bunu diyen şahıs. tyrannos centurionu var çook fazla kill'i var. Belki de pushing yaparak kastı bu kadar ve torpiline güvendiği için ban yemeyeceğini söylüyor. Zaten sıralamadakiler bug yapsa da ban yediğini görmedim hiç. Bizim tanıdığımız yok diye torpilimiz yok diye hiçbir zaman bu kadar gelişemeyecek miyiz ? Veya sıralamadaki adam nasılsa ban yemem diyerek bu kadar rahat pushing yapma cesaretini nereden buluyor?

2. Fkingsock

Fkingsock User

12 Kere art arda kesilmişsen ya bot kullanıyorsundur, ya da kaşınmışsındır. Ben oyuna yeniden başlayalı 1 yıl olacak ve hiç kimse beni 12 kere art arda kesmedi. Arasıra görev yapmak için düşman x7 haritasına gidiyorum ve gördüğüm tüm botları kesebildiğim kadar kesiyorum. Bazırı sinirlenip oyuna giriyor kesmeye çalışıyor ama bir şey yapamıyorlar yine. Ben senin bot kullandığını bilemem ama eğer kullanıyorsan burada böyle ağlamaya gelme :)

3. Bu tepkiyi alacağımı biliyordum. İstersen paymentten aldığım desteğin faturasını atabilirim sana. Görev katlayıcı aldım ve akşam 6 da bitecek. 1bl haritasında son kalan attend görevlerini yapmaya çalışıyorum. attendin canı ve kalkanı fazla olduğu için 10 saniyede kesip kaçamıyorum. destek olmasa oyundan çıkar bu şahısın gitmesini beklerdim. Ama son 4 saat kalmış ben görevleri yetiştirmeye çalışıyorum. Her önünüze gelene bot demekten vazgeçin artık.

Bu oyunu 2009 dan beri çeşitli hesaplarla oynuyorum, ara veriyorum geri başlıyorum. Bu oyuna yeterince hakim olduğumu düşünüyorum. Çoğu zaman böyle kişilerin olduğu haritadan kaçıyorum ama şimdi kaçamam , desteğim bitiyor , mecbur kaldım.

4. Fkingsock

Fkingsock User

Knk senin olayı bilmiyorum ama eğer biri 12 kez art arda kesilmişse büyük ihtimalle bot kullanıyordur. Ben bazı botlar biliyorum hasar alır almaz direk EMA atıyor beni işaretleyip yeşil mermi sıkıyor. Böyle şeymi olur

5. Ben o küçük ihtimalim. Bot kullanmıyorum. Bot kullanan çok kişi var ben de farkındayım. Ben kullanmıyorum ve neden 12 kez öldüğümü neden kaçmadığımı da sebepleriyle anlattım. Arkadaşıma yeni hesap açtım ve 6-8 level arasında görev katlayıcı aldım. hızlıca 17 lvl yaptım ve pro görevlerini yapıyorduk. Beni 3-4 kez kesebildi çünkü çarım boş değil fakat karşı tarafı kesebilecek kadar güçlü de değilim. Ben kaçabiliyorum fakat arkadaşım kaçamıyor. E oyundan çıksak görev katlayıcı boşa gidecek. Arada kaldık ve oynamaya çalıştık. Ben adama yazdım kardeşim kesme artık 10'u geçtin ikimizde ban yiyecez diye. "xD" yazdı sadece. Şikayet edeceğimi söylediğimde de " yapabiliyorsan yap xD" yazdı. Ben bunların hepsini attım darkorbit desteğe.

Daha önce de pushingten şikayet etmiştim geçen sene. Sadece ben ban yedim karşı taraf yemedi. Pushing cezaları çift taraflı çalışıyor yazıyor ama torpilin varsa ban yemiyorsun anlayacağın. O yüzden torpilin yoksa kimseye kafa tutmayacaksın. Geçen sene iddialaştım ben onu kestim o beni kesti ben 10 olunca bıraktım ama o bırakmadı. Sonuç olarak ben ban yedim çünkü torpilim yoktu. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Bot kullanmıyorum . Bot kullansam bunca yılda bu kadar ezik kalmam değil mi ? [​IMG] Sürekli oynayan biri değilim ama arada bir eğlenmek için giriyorum ya lag var ya bug var ya da kanser insanlar var...

6. Fkingsock

Fkingsock User

Eğer güçlü biri senin gibi gelişmekte olan oyuncuları böyle üst üste bilerek kesiyorsa burada sen haklısın kardeş. Benim gemi fazla güçlü olmasa da güçsüz gemileri kesmemeye önem gösteriyorum, bot kullansalar bile. Seni kesen ib..lik yapmış ama büyük ihtimalle bir şey yapılmaz ne yazık ki

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Arkadaşlar öncelikle şu hususa özellikle belirtmek istiyorum, Pushing Cezaları tek taraflı değil pushinge karışan tüm gemilere uygulanmaktadır. Ben A gemisini kestim, pushing cezası aldım ama A gemisi ceza almadı dediğiniz bir şikayetiniz varsa SUPPORT'a ''MANİTU'NUN DİKKATİNE'' diye ticket atın ve durumu tekrar değerlendirelim. Fakat adam kayırma yada tek taraflı bir cezanın olamayacağını belirtmek isterim.
    Support'un işleyişinde bir hiyerarşik düzen vardır. Önce Ticket Moderatör arkadaşımız inceler ve durumu Ticket Admin e iletir. Ticket admin ilgili işlemi yapar ve Takım Liderine bilgisini verir. Tüm bu işlemler ise İCM bilgisi dahilinde olur, bu sebeple herhangi bir görevlinin yaptığı/yapacağı hata bir çok kişi tarafından görülebilir ve müdehalesi yapılır. Bu sebeple tekrar açık açık ifade ediyorum, PUSHİNG CEZASI TEK TARAFLI DEĞİL ÇİFT TARAFLI VERİLİR. Bu hususta kimsenin aklında en ufak şüphe bulunmasın.

Konu hakkında gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve .BAŞAK. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.