Pushing Yapmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sprmario tarafından 25 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sprmario

sprmario User

4-X'lerde bir sürü bot var bunları arka arkaya kesmek pushing sayılır mı ?

2. Aliens

Aliens User

10 kereden fazla kesmek evet, sayılır. Siz tedbiri elden bırakmayın.

3. sprmario

sprmario User

çok saçma değil mi ? adamlar hem bota bırakıyor hem de kesilince haklı duruma geçiyorlar

4. Aliens

Aliens User

Ama onlar da ban alacaklar. Sadece siz almayacaksınız.

5. Aria

Aria User

Doya doya kesiniz, ben 80 defa aynı kişiyi kestim, beni 60 defa dost birim kesti...

Sıkıntı yoktur, görevinizi alın, şöyle ban yerseniz...

Not; Görevde 20-60 kişi kes diyor, keseceğim tabii ki, 60 tane farklı oyuncu yok, aynı kişiyi 60 defa keserim botta ne olsa, yazdım cevap vermedi, kutu toplamadan başka bir şey yapmıyor, tepkide vermiyor.

Ben öyle yapıyom, grup atıyom cevap yok, yazıyom cevap yok, 20-30 defa kesiyom :) x1'le tortu ile... hiç kaçamıyorlar :D

6. BY_PASS

BY_PASS User

aynen haklısın bu şekilde ban alınsa bile supporta yazınca incele yaptıklarında pushing olmadığını anlarlar. sonuçta anlaşmalı bi şekilde kimseyi kesmiyoruz yada kestiğimiz hesabı aynı pc de açmıyoruz kasılmak için

7. KOMPUTERUS

KOMPUTERUS User

BEN BİR KİŞİYİ 144 KERE KESTİM VE supporta video ve fotoğraf alıp yazdım bu bot araştırın diye bana gelen cevap bot banlamalarını genel merkez rastlantısal olarak yapıyor biz yapamıyoruz dediler ısrarla yazınca onada banada 14 gün puşingden ban verdiler bu kaadar biri görüp sizi video yada foto almasa bi şey olmaz sanırım çünki kestiğiniz kişi kendi şikayet edemez kendiside ceza alacak konu kapanır gider

8. yasin01

yasin01 User

Ben keserim bana ban atarlarsa oyuncu kaybederler kaybeden ben olmam param var pc bende zaman bende istediğim oyunu oynarım dayı kafama gore :D oyle bir dunya yok istersem milyon kere keserim ZATEN 10.DAN SONRA TP ŞP VERMİYOR SUPPORT NEYİN KAFASINI YAŞIYOR MADEM OYLE GORECEDE YANSITMA BENİM SUÇUM NE kafasına gore :D para var huzur var.

9. aresww

aresww User

o dediğin gfibi olmuyor. Ben bana chatten küfür eden oyuncuyu kestiğim için hesabım kapandı. bana o oyuncunun chatten küfür ettiğini de support ekibinin hepsibiliyor, ayrıntılı şekilde yazmaya gerek yok.
    Bir oyuncuyu 10 dan fazla imha etmek puşing değildir aslında. puşing haksız avantaj elde etmektir, anlaşmalı imha bir pc den çoklu hesap açıp bir hesaba haksız avantaj elde etmek vb...
    bir oyuncuyu imha etmeye başladığında belli bir imhadan sonra verdiği tp şeref yüzdel olarak düşmeye başlıyor, 10 olduğunda imha sayısı oyuncunu verdiği tp şeref de sıfır oluyor tp şeref puanı vermiyor. burada haksız avantaj nerde diye sordum hesabımı kapattıklarında ve o oyuncunun bana küfür ettiğini hepiniz biliyorsunuz . o oyuncu bana küfür ettikten sonra hesabımı kapattığınız süre 15 saat bile değil diye bir yazı yazdım.
    cevaplrı;
    tp şeref almıyorsun, görevde yapmadı haklısın ama imha ettiğin gemi sayısı ilerliyor ve rütbe puanı alıyorsun, buna sebeb hesabın kapatıldı.
    bu yazıyı görünce katıla katıla güldüm. Çünkü tp şerefvermeyen hesap imha edilen gemi sayısına yazmaz ve rütbe de vermez.
    bunu bunlara supportlarına cevap olarak yazdım. hata yapıyorsunuz, kontrol edin, buna sebeb hesabımı kapatamazsınız. tp şeref vermeyen gemi rütbe puanıda vermez ve imha edilen gemi sayısına da eklenmez, bunu ilk defa yapmıyorum kontrol edin yazdım.
    benimle tüm DARKORBİT takımı akıllarınca dalga geçtiler, kontrol edeceklerine supporttan defalarca yazdılar alıyorsun diye, chatten yazdılar, forumdan buradan da yazdılar, artemis, kuzey de dahil olmak üzere hepsi rütbe alıyorsun diye yazdı, hatta bir tanesi çöp alıyormuşum onu yazdı o kadar imha olan gemide çöp olur ya neyse.
    ben bunlara bunu ispatladım, tp- şeref puanı vermeyen hesabın imha edilen gemi sayısına yazmadığını ve rütbe puanı da vermediğini. sonuç!!!
    forumdan ilkönce ban süresiz. chatten ban , devamı var forumdan ıp ban hala o ıp de ıp ban duruyor, o ıp deki chat ıp banı da duruyor, 3 tane hesabım forumdan süresiz banlı. o arada support ekibi hesaplarımı kapatmakla tehtit etti.

10. aresww

aresww User

ben rütbesi albay olan hesapla oynamayı bırakalı 8 ayı geçmiştir!!!! dediğin gibi sende haklısın, hala 3 haftalık çift arttırıcılar vardı. hiç birşey alıyorum o hesaba vip bile değil duruyor o şekilde..

11. aslında bunlara gerek yok bir admin tanıdığınız oldu mu 10 binlik dusman gemi kesme görevini tek gemi üstünde bitirsenizde sıkıntı olmaz...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.