Pushing?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 2 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadas bizim haritada bi tane düğşman var 2-3 gündür dolanıyo o haritada ..
    güçlü bir klandan olduğu için çoğu güçlü kişi sıkmıyor ama bak bn adama sıkarken onlar bana dalıyolar ve durmadan bu şekilde yapıyolar o adam bana veya baskasına sıkarken yine beraber dalıyolar bnm dost şirkettekinler yani ona sabahtan akşama kadar adam kestiriyolar haritada yoksa 1 kişi duramaz orda bu pushinge girer mi girmez mi?

bi de bunun push. olduğunu öğrenmeye çalışlırken admin ban attı bana durduk yere bununda bir an evvel açılmasını istiyorum haksız yere ban aldım kardeşim...

darkorbiti asıl bozan bunlar işte adamın tanıdık diye sabahtan akşama kadar haritada adam kestiriyolar chate yazınca pushıng mi dfeğil mi diye o zamanda tanıdık adminleri ban atıyor bize bu şekilde bu işler yürümez tanıdık diye hajkkımızı yiyorlar bizim burda ...

gereğinin yapılmasını arz ederim...

saygılarımla...

2. Sürekli aynı oyuncuyu kesiyorsa pushing olur bunun dışında değişik oyuncuları kesiyorsa pushing olmaz.

Chat banı için supporta yazmanız gerekmektedir. Kurallara aykırı davranmadığınız halde ban aldıysanız ve söylediğiniz kişi ile admin arasında arkadaşlık varda ayrım yapıyorsa detaylıca o admindende şikayetçi olabilirsiniz.

3. Yanlış bir kelime kullandıysan Bann almış olabilirsin. ''Lan'' bile bann sebebi iken Pushing gibi oyun sistemi ile alakalı bir şeyi rapor ederken kelimelerini düzgün seçmen gerekiyor oyunda. Bot yazsan bile bann yiyorsun , o sebepten bann yemiş olabilirsin. Bu arada yanlış bann aldıysan Support'a söyle eğer 1-2 günlük aldıysan çözerler 2 saatlikse bir şey olmaz zaten.

Pushing , aynı adamı defalarca kesmektir. Her kestiğin vakit daha az tp-şp gelir bunun için sistem yapıldı , ve hala Pushing için gerekli çalışmalar sürüyor.

Saygılar ...

LOONIE TUNES | Crysantemum

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,
    • Pushing sistemi hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
    • Hatalı chat banı aldığınızı düşünüyorsanız id numaranız ile birlikte lütfen supporta durumu bildiriniz.İşinizi kolaylaştırması ve bilgi almak Bu konuyu inceleyebilirsiniz
    İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.