Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **_GüNeY_KoReLi_** tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu pushing olayı 24 saat içinde kestiğin gemi sayısına bakılarak mı yapılıyor?

2. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Pushing olayı 24 saat içinde aynı oyuncuyu kesme sayısına bakılarak yapılıyor. Aynı oyuncuyu 10'dan fazla keserseniz bu pushinge girer.
    Pushing sistemi için buraya bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  3. o zaman kendimize yan gemi açarsak ve günlük 10 defa kesersek ban yemezmiyiz

4. :D

10 mu 10dan sonra mı? .....verdiğiniz linkte typhon admin kendi petimizi kessek bile pushing sayılıyor diyo saçmalık bnce, düşünün cubi dönüyom yanlışlıkla petimi 10 kez kesiyorum ve pushinge girdi o_Obundan sonra kafamızda hesaplamalar mı yapalım :rolleyes:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2018
  5. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Hertürlü haksız elde edilen tp ve şeref pushinge girer kendi petinizde dahil.

İyi forumlar.

6. Çok saçma bazı adamlar var rahat bırakmıyor bizi şimdi bırakalımda adam mı bizi kesin

7. admin pushingden ban yeme nedir gece 4-1 4-2-4-3 giren bir adam orda kutu botunda olan adamları patlatmasın dıye mı ?

örnek adamı kesıyorum adam hangi port yakınsa otamatık doguyor bende kesıyorum şimdi ben o adamı kessem sizin sisteme göre ban yemem gerek adamı kesmesem adamda sızın sısteme göre rahat bir şekilde botta kutu toplayacak ban yemıyecek açıkca böyle oluyor

adamın ırısleri patlatırdık eskıden botta atamazlardı bota hile kullanan azdı şimdi 10 kere kesınce pushıng oluyor dıyorsunuz sormak istiyorum gecenın 3 de hangı adam 4-1-4-3 gibi haritalarda patlayıp patlayıp portta dogar bide bunlar full adamlar en kötü binbaşı rutbelı adamlar

nedense spearhead yada tortu ıle oluyorlar açıkca bu sıstem değişmezse botculara torelans verilmeye devam edecek.

adam bot kullansın biz kesek biz ban yiyek mantıgı bırakın artık bu mantıgı

*LİON*[TET] ve **_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Pushing sistemi oyunun başından beri bulunmakta. Botlar açısından düşünmeden gidersek görevleri yapmaya çalışanlar, rütbe kasmaya çalışanlar, etkinliklerde puan kasmaya çalışanlar var. Pushing bu yüzden bulunmakta. Hile kullananları kesseniz de fark etmez.

Bu koruyoruz anlamına gelmesi sadece yakalanma aşaması devam ediyor.

İyi Forumlar.

9. 3den sonra verdiği tp SP falan düşüyor diye biliyorum ban yeniyor mu peki

10. 3 saatte 100 defa kesilen gemileri şikayet ettim bişey yapmadılar, puşing palavra kesin gitsin

11. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Lütfen eski konular üzerinden konuyu sürdürmemeye özen gösterelim yeni konu açıp oradan yazabilirsiniz.
    Belli bir noktadan sonra kestiğiniz kişi size tp şp vermez fakat puşhing ile alakası yoktur puşhing işlemi için net bir bilgi elimizde bulunmamakla birlikte gizliliğini korumaktadır, bunu support ve sistem incelemesi sonucunda puşhing olarak incelenip kayda değer bir sonuç ortaya çıkınca banlama işlemi sağlanıyor açıkcası bizlerde bu sayıyı bilemiyoruz , çünkü bu işlem kötü yollara kullanarak oyunculara puşhing yaptırılmaya çalışıldğı için biraz daha net kanıtlara dayalı bir iştir.

İyi Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.