Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BLUE*EYE tarafından 24 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Arkadaşlar adamın tekini 50 kere kestim diyelim ama beni supporta şikayet etmedi ve kimse de görmedi ikimiz de ban yemeyiz dimi?

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Eğer sisteme takılırsanız ceza alabilirsiniz.

iyi forumlar

3. -gemi2012-

-gemi2012- User

az önce birini 4 3 te 1 kere kestim adam gizliden yazıyo puşing yapıyon gemine veda et diye :) bu oyun iyice çığrından çıkmaya başladı

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Siz yazılanı tam ekran olarak görüntü alın yazan kişinin profilinide kaydedin. İllegal bir durumda kanıt olarak elinizde dursun.

İyi Forumlar.

5. -gemi2012-

-gemi2012- User

1 kere kestiğim oyuncudan ne gibi illegal bir durum olacak zaten olacaksa da oynamanın anlamı kalmamıştır 1 kere kesmeyle ceza alacaksam zaten kapatalım oyunu :)

6. Diyelim birini pushing yaparken yakaladık ama kestiği yan çarı bulamadık o arkadaş banlanır mı yine seyir defteri yollasak supporta

7. botcular kesmeyin diye yapmislardir .))onlar dakrobrit vip uyeleri kesmeye korkuyoz artik .))