Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve G_s_G_s tarafından 6 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. G_s_G_s

G_s_G_s User

Aynı gemıyı 10 kere kestıkmı pusııng oluyor yoksa gun ıcnde 10 kesım yaptıkmı farklı farklı gemılerde yanı gunde kac kesım yapmamız lazım sınırsızmı yoksa lımıtı varmı

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Pushing olayını sayı olarak düşünmeyin. Siz eğer hesaptan bilerek yararlanıyorsanız göreviniz için vb. bu yasaktır. Bir oyuncuyla haritada birden fazla karşılaşabilirsiniz onu kesebilir veya patlaya bilirsiniz. Ama bunu kesinlikle ard arda 10 defa yapmayınız.

İyi Forumlar.

3. G_s_G_s

G_s_G_s User

Anladım konu kıtlenebılır kolay gelsın

4. Şu soruya cevap alabilirsem, bot olduğunu bildiğim gemiyi yakalayıp kutuda (genellikle PvP haritası) kesiyorum, portala geçip bekliyorum zaten orada tekrar doğuyorlar, sırf şu yeni kurallar yüzünden irisleri patlayana kadar kesemiyorum veya kesebilirim ama bunu bilmiyor muyum. Toparlayacak olursak, böyle yakaladıklarımı peş peşe Allah yarattı demeden iris apis kalmayana kadar kessem pushing yer miyim?

5. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir,

Üst üste defalarca kestiğiniz için Pushing olarak görülebilir bu konuda kesin bir şey söyleyemem.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.