Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _▬USĿΛИMΛZ▬_[TÜRK] tarafından 14 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemisini bota atmış birisi sanırım ayarını yapamamış ne kadar patlatsamda sürekli geri gelip haritada yaratık kesmeye çalışıyor bende sürekli olarak kestim en son seni duyamayacak kadar zayıf düştü dedi.Şimdi verdiği tp ve şeref puanı %60 oranında azaldı bundan dolayı pushing cezası alır mıyım ?

2. Ayar yapmadığını anladığına göre sendede var bişeyler :)

3. Ödülün azalmış olsa da hâlâ ödül aldığın için pushing sayılmaz. Pushing in mantığı ödül almadığın halde kesmeye devam etmeyi engellemektir. Ödül vermeyinceye kadar kesmeye devam ;)

4. ben botları çatur çutur kesiyorum vallaha umrumda değil sorun normal emekçi olanlarda değil sorun botçulardadır. biz yıllarımızı verelim adam 3 ayda çar fullesin sonra biz ban alalım bu olmamalı..

Son düzenlenen: 14 Temmuz 2018
  5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Pushing olayı sizin, gemiyi 3-5 kez kesmenizle olabilecek bir işlem değil. ~10 kez kesim işleminden sonra sistem hesabınızı otomatik olarak olası pushing listesine atar ve daha sonra incelemeler başlar. Siz yine de, kısa süre içinde 10'dan fazla aynı gemiyi kesmemeye özen gösterin.

İyi forumlar.

6. Yussotelez

Yussotelez User

bu günkü kapı ödullerde hangi kapı ne var... her hafta kapı ne verıyor aramaktan kapı yapmaz olduk duzeltın artık bu kapı oldülerini

7. Merhaba,

Ödüller aşağıda belirttiğim gibidir.

DELTA KAPISI: LF-4 ya da 10 000 UCB-100
    EPSİLON KAPISI: Koleksiyoncunun Oyuncağı- Chimera ve Phantom
    KUİPER KAPISI: Goliath Sürpriz Paketi- ( Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher , Cerrah Goliath)
    LAMBDA KAPISI: Koleksiyoncunun Oyuncağı- Mirage ve Enigma

İyi forumlar ..

8. Yussotelez

Yussotelez User

tşkler bu hafta yine kuiper havuc vermıyor :)

9. Teşekkürler modum.

Eskilerde kullandım yalan yok :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.