Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uninstable tarafından 15 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uninstable

uninstable User

Dün 7 kere kesdim çeyrek dp ile dolaşıyordu düşman olduğu için kestim portala yakındık ve kestim sonra az ödül veriyor deyince bıraktım kesmeyi ve bana chatten ban attıracam dedi. Bununla ilgili olarak ceza gelebilir mi ?

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Buradaki konuda belirtildiği gibi 10 kezden fazla kesim yapmadı iseniz, bir sorun oluşmayacaktır.

İyi oyunlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. uninstable

uninstable User

7 kere kestim ve herhangi bir çıkar sağlamadım sonuçta düşman ve bu bir savaş oyunu görünce kestim. Oyun bilginize danışmak iiçin buradanda sormak istedim supporta söyledim zaten.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Rakibinizi 6. kesimden sonra size daha az Şeref ve Tecrübe Puanı vermektedir.

Buradaki konuda belirtildiği gibi 10 kezden fazla kesim yapmadı iseniz, bir sorun oluşmayacaktır. Tüm detayları açıklanmasada, aşağıda beliritldiği gibi bir oyuncuyu hiç ödül vermediği halde imha etmek pushing cezasına neden olabilir.

İyi forumlar.

uninstable bunu beğendi.
  5. uninstable

uninstable User

10 kez miydi tamamdır bende dediğiniz gibi az ödül verecek diye görünce bırakıyorum kesmeyi. Tamamdır sağolun.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi oyunlar.

uninstable bunu beğendi.
  7. uninstable

uninstable User

Evet tamamdır teşekkürler.

8. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.