Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slayer258 tarafından 22 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slayer258

slayer258 User

bir oyuncu defalarca beni defalarca patlatıp haksız kazanç elde ediyor bunu nasıl şikayet edebilirim direk nicki ile supporta mı yollamalıyım yoksa ek bişeyler daha yapılması gerekiyor mu

2. Merhabalar öncelikle bunu TBMM ye sunmanız gerekiyor oradan çıkan karar sonucunu supporta yazıyorsunuz bu karar nedeni ile hesap kapatılıyor kararın çıkması biraz zor Ankarada hatırlı dostunuz olması gerekiyor oyun puştnikçi doldu

3. bu sorun çok acil çözülmeli

spechal bunu beğendi.
  4. mahkemeye vermek lazım bu tür oyuncuları

5. kardeşim ne demek "benı defalarca patlatıp haksız kazanç yapıyor" bu bi şavaş oyunu tabikide patlıcaksın patlatacaksın ne yapmasını ıstıyodun 5 defa kesıp bıraksın mı ? böyle bir mantık olabilir mi ? ben şuan bu ğuşing meselesi yuzunden adam kesemez oldum 7 8 defa kesıp bırakıyorum admınlerın buna bi çözüm üretmesi gerekir yalandan adamı banlatıp da kul hakkına girme belli ki gemin afk ydı o yuzden dogdun dogdun geldı kestı senı bu oyun kasılma oyunu değil SAVAŞ OYUNU !!!!!

ELYSIUM bunu beğendi.
  6. slayer258

slayer258 User

HMM OK

7. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

Oyun kimlere kaldı arkadaş.Neredeyse savaşma seviş mantığıyla oynayacaz.Hey Allahım ya :D.

ELYSIUM bunu beğendi.
  8. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

pushing kelimesi bir tarafın diğer tarafı defalarca kesmesi anlamına gelmektedir bu konuda yapılan şikayetler her iki tarafa da ceza kesilmesiyle sonuçlanabilmektedir

9. Zaten aynı kişiyi sürekli olarak kesince artık şeref ve tecrübe vermiyor diye biliyorum , bunun dışında pushing cezası bence mantıklı , çok güçlü bir geminin çok güçsüz bir gemiyi kasıtlı olarak sürekli kesmesinin önüne geçilmesi gerekiyordu , savaş oyunu diyorsun ama bunu sonuna kadar kullanıp sana hiç bir şekilde karşılık bile veremeyecek bir oyuncunun tüm oyun zevkini sabote etmek bence yanlış bir davranış .

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Pushing ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    Pushing cezaları her iki hesaba da uygulanmakta olup aşağıdaki gibidir. Konuya buradan ulaşabilirsiniz.
    Konuya gerekli cevap verildiğinden ve karşılıklı tartışma ortamı oluştuğundan kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.