pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sagokey32 tarafından 14 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sagokey32

sagokey32 User

5,3 te adam kesiyorum neymiş beni pushingten banlatacakmış sporta verecekmiş banlatacakmış beni çok değil en fazla 5 kere kesmişimdir daha oyuncunun bana verdiği tp şp düşmedi bunlar olmadan bu mümkün mü ?

2. -Star-

-Star- User

Değil.

3. sagokey32

sagokey32 User

7 kere kesmişim bir sıkıntı çıkmıyor yani istediği kadar şikayet etsede adam tehdit ediyor oyundan

4. Merhaba,

Değerli oyuncu;
    Pushing Kullanımına Karşı Geliştirilen Yeni Yöntem Nedir ?

Yeni sistemde azalan puanlama uygulanacak yani aynı oyuncuyu gün içinde kestiğinize şu şekilde sistem işleyecek;ilk 5 kesimden sonra punlar azalmaya başlayacak 10. kesimden sonra hiç puan vermeyecek.

Puanlarınız düşmediği için bir problem yok gibi görünüyor.
    Yukarıda detaylı açıklama mevcuttur.

İlgili konuda belirtilmiş olduğu gibi ödül vermemesine rağmen oyuncuyu kesmeye devam etmediğiniz sürece Pushing nedeniyle ceza almanız mümkün değildir. Pushing cezaları her iki hesaba da verilmektedir, bu nedenle sizi şikayet edeceğini söyleyen kişiye bu durumu da hatırlatabilirsiniz. Oyun içerisinde dikkatli olup bu kuralı ihlal etmemenizde fayda var.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Kasım 2019
    Minerva bunu beğendi.