Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 5 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar.
    bir sorum olucaktı. Pushing olması için 1 kişiyi kaç kere kesmemiz gerekiyor ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

5 kereden sonra ödül vermemeye başlayacak 5'ten sonrası sorun olmaya başlar

3. uninstable

uninstable User

Tam sayısı yoktur.
    Bir gemiyi ardı ardına kesmek puşing oluyor.

4. BlueSparkk

BlueSparkk User

50 Adet Deadly Battleray görevim var. 4-2 de bir adet ezik saçma sapan nickli ve olduğu belli olmayan bir aegis dolaşıyor. Deadly battlerayda şöyle bir şey var. Yaratığı sadece 1 kişi kesebiliyor. 2 nci kişi sıktığı anda yaratık intercopter cıkararak insta kalkana girer. buda sürekli tam az canı kala kamufle bozup yaratığa sıkıyor ve insta kalkana girmesini sağlıyor. yaratık instaya girdiği an bana sıkmaya başlıyor. 4-5 defa kestim ama yine aynı yerde doğup aynı şeyi yapmaya devam ediyor. sıkmayım diyorum bu sefer beni kesiyor. kaçamıyorumda savaş esnasında haritadan cıkamazsın diyor. yani bi 5-6 defa kesip 2-3 defada patlatıldım bu adam yüzünden. aradan 15 dakika geçti tekrar 4-2 ye girdim yine yaratık hala orda. yine sıkmaya başladım tam patlayacağı anda yine kamufle bozup yaratığı instaya soktu. ruh hastası başında nöbet tutuyor resmen :)

5. ateistkeci

ateistkeci User

Biraz ara ver o adam gidince göreve devam et yapacağımız bir şey olmuyor böyle insanlara karşı :'D

6. BlueSparkk

BlueSparkk User

maalesef öyle yaptım şu anda :)

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İstismarının önüne geçebilmek adına Pushing Sistemi'nin detayları paylaşılmamaktadır. Siz yine de birini ödül vermediği halde kesmeye devam etmeyin.
    Görüşlerinizi belirtirken lütfen kullanmış olduğunuz üsluba dikkat ediniz.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
  8. BlueSparkk

BlueSparkk User

Gerekli tüm cevaplarımı aldım, cevabınız için teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz :)

Minerva bunu beğendi.
  9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Rica ederim. :) İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.