Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 20 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

Merhaba paladayken malum gidiş zahmetli bende portta doğdum sonra karşı şirketin portunda doğduğum için saldırıya korunmalı bölgede değildim kendi portuma gitmeye calısıyorum biri gelip sürekli kesti bende gıcık oldum basede doğmadım . önce 2-3 el ws atmıştık sonra beni 5-6 kez kesti bu şekilde . Ben bunu pushingden reportlayabilirmiyim ? Nasıl reportlarım ? Reportlarsam benim gemime birşey olur mu?

2. 5-6 kesimden birşey olmaz, Belirli kısıtlamaları var pushingin,(artemisin dediğine göre bizim bilmediğimiz bir kaç şey)

Genel olarak 10 kereden sonrasi artık sana ödül vermiyor denildiğinde pushinge giriyor,

Fakat unutmamak gerekli ki pushing çift taraflı işler sen onu şikayet edersen eğer araştırılıp pusjinge onaylanırsa, sende ceza yersin :)

3. hedefim

hedefim User

tam 10 kere saydım . Anlamadığım nokta ben neden ceza yiyorum o beni kesiyor sonuçta ?

4. Richie

Richie User

Çünkü pushing denen olayda birisinin seni kesmesine değil oyuncuların 2 hesap açıp bir hesabını yükseltmek amacıyla diğer gemiyi sürekli kesmesine ceza veriliyor yani elbette o yükseltme amacıyla kullandığı gemiye ceza kesilecek ki o gemiyi bir daha kullanamasın. Yani aslında burada oyuncuları koruyan bir durum yok seni her zaman kesebilir.

5. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba,

@ERDALBAGGAL 'a yanıtı için teşekkür ederiz. Pushing hakkında daha fazla bilgi almak için destek ekibimize yazabilirsiniz.

Iyi oyunlar dilerim.

6. FurkanS53

FurkanS53 User

İmha edende edilence ceza alır onun için dikkat etmeni öneririm. Bu sistem oyuncular tarafından suistimal edildi ve bir çok oyuncu ceza aldı ve hatta sınırsız banlandı

7. O zaman ben haksızlığa uğradım. Bundan bir kaç ay önce birisini destek sistemine bildirmiştim, beni portaldan çıkartmıyor 20 kere patladım diye destek sisteminden gelen cevap şu oldu, yapabileceğimiz bir şey yok oyuncunun sizi rahat bırakmasını beklemek zorundasınız. Madem adam beni 20 defa kesiyor ceza alsın tamam ama ben neden ceza alıyorum. Mağdur taraf ben oluyorum.

8. Sistem çift taraflı işliyor.

O yesin ben yemeyeyim diyemiyorsun tek yapacağın şey oyundan çık 10-15 dk sonra gir çıkmış olur.

9. hedefim

hedefim User

Cevaplarınız için teşekkür ederim . Bir kişi uğruna emeklerimi çöpe atamam . Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
    Anlık sinirle o şekilde olmuyor ama :)

polatalemdar311 bunu beğendi.
  10. Başka yapacak bişey yok :)

Yarın damaner etkinliği çıkıyor 16:00 da peki bu ne demek oluyor?

Ben söylim tr1-5 serverinde ki pushing gemileri damaner gemisinin oraya gelmesi oluyor :D :D :D

11. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.