Destek Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Xeynas tarafından 21 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Xeynas

Xeynas User

beyler kendi şirketim bana pushing yapabiliyor mu yani mesela eicim adamda eic ama beni 11 defa kesti fakat ben hiç o yönden düşünmedim ban yer miyim bi moderator arkadaşım bana yardımcı olsun

2. uninstable

uninstable User

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Emin değilim ama diğer oyuncuların bildirimlerine baktığımız zaman sanıyorum ki aynı şirkette olsanız bile pushing kapsamında ceza alabiliyorsunuz.

Pushing sistemi hakkında tüm bildiklerimiz buradaki konuda yazanlardan ibaret. Sisteme yönelik bazı bilgiler saklı ve yalnızca support ekibi tarafından biliniyor.

İyi forumlar dilerim.

4. Xeynas

Xeynas User

bakın siz bile tam bilmiyor iken benim bunu bilmem imkansız gibi bir şey bunun yüzünden ceza almam saçma olmaz mı

5. ABBAS**01

ABBAS**01 User

Puşing olayı bence olmadı ya bir adamı keserken duşunuyorum hep acaba ban yermiyim diye bence kötu birşey keşke boyle bir sistem getirmezeydiniz

6. Xeynas

Xeynas User

yok sistem mantıklı aslında ama kendi şirketimden pushing yiyebileceğimi bilmiyordum bile arkdaşlar söyledi ban yiyebilirsin diye tam öğrenmek istedim çünkü emeklerimle sıfırdan kastığım hesabın banlanması biraz zoruma gider yani açıkçası

7. arkadaşlar bi adam beni 22 kere kesti çok fena gıcık aldım gittim gittim patladım sonra araştırdım dedim ben bunu şikayet edecem biliom bende ceza alacam ama onun gemisi benden daha iyi kendimi feda ediyom dedim supporta yazdım fakat 10 gün geçti support bişi yapmadı adam hala geziyor bide özelden gülüyor arada.puşing kalktımı anlamadım ben bu işten bişi ?

8. kendi şirketin adamı seni 11 defa kesmişse zaten acayip eksi şeref almıştır yani belasını buldu demektir

9. took312

took312 User

kanıtlaman lazım söylemek yetmiyor

10. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konuda yazmayan ayrıntılar yalnızca support ekibi tarafından bilinir. " X, Seni duyamayacak kadar zayıf düştü!" ifadesinden sonra X gemisini patlatmamanız gerekmektedir. Pushing olayı ile ilgili sormak istediğiniz şeyleri support ekibine sorabilirsiniz.

Ayrıca, ceza almanızı gerektirecek şeyleri bilmemeniz ceza aldığınız zaman herhangi bir savunma sunmanıza fayda sağlamaz, cezayı bilmiyor oluşunuz ceza almamanızı meşru kılmaz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  11. titans___

titans___ User

bu puşhing nasıl şikayet edilyor beyaz da sıkyom sözde sıkmyorda niki verip incelemeleri mi lazım resim mi atıcaz gerçi zerre güvenmiyorum malum adminler veya modlar dan çıkmıycak diye bir şey mi var bu tür oyuncuların ?

12. Viraaa

Viraaa User

kardes ne dedigini ben anlamadim :D

13. kesen de kesilen de ceza alıyor mu?

14. titans___

titans___ User

pushing yapanı biz mi şikayet edyoz sistemmi ban atyor sana uygun anlatyım da bu oyunda hile hurda işini suportda moda veya admin çıkmadığı ne belli nerden kardeş oluyoz yani sinirden öyle yazmışda olabilirim üst üste kesip duryorlar bitmiyorsa ya mod ya admin suportdandır demek istedim anlamak da mı zorlandın bende hata demek ki anladın mı daha anlatyım mı anlayış bazı insanlarda özellikle olmuyor neden se anlamak da anlamak istemyenler de oluyor neden anlamyorlar demiyorum anlamyorlar neden anlamadıklarını anlamak da istemyorum bazen bende anlatamyorum da daha anlatmak gereksiz

15. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Şundan emin olabilirsiniz ki pushing incelemeleri ban atılsın atılmasın birden fazla kişi tarafından inceleniyor. Adam kayırıldığına yönelik ithamlarınız son derece yersiz. Herhangi bir support üyesinin böyle bir şey yapma şansı yok. Eğer böyle bir durumla karşılaştıysanız kanıtları ile support birimine bildiriniz.

Evet, pushing cezaları iki taraflı veriliyor.

İyi forumlar.

16. titans___

titans___ User

bana da ceza verin adam chatden tehdit edyor 8 adam seni arıycak diye ceza alırsam ararlarsa bulamazlar onlar boşuna arıycak tüh bu nasıl bir ceza yok bot da bir ton çar bende 1 tane bu var diğer çarlar kötü öylesine açmıştım lf4 lerde çıkınca bunu anca kasdım adam botla kesip duryor ben vip aldım ay sonu yüzde 25 indirim alcam da ani kesme grvinden gelen urilerle kapı yapcakdım şimdi bu adam hem kessin hem hakaret hem tehdit hem oyun ban versin ben böyle oyunun böyle olmasına bayıldım yok mu böyle yazdım diye de modlar fırça atar zaten yalan mı söylüyorum gerçi modlar adminler yalancı yerine de koydu sayısını ben unuttum neden yalan söyleyim sanal da bir oyun millet neyin kafasını yaşyor modundan oyunun sahibinden oyuncusuna pisikolejik bir durum .

17. ne yani bana gıcık kapan biri beni gelip 10 dan fazla kesse banlatmak niyetiyle istediği olacak mi

18. kardeşim sizde hiç vicdan yok mu bir kişi sizi 11 kere kesti diye banlatılırmı nerde kaldı bu oyunun savaşlığı

tolgahanozturke bunu beğendi.
  19. .Master.

.Master. User

11 kere kesmek nedir baska oyuncumu yok adama rahat vermiyor ceza almasi gerekir böyle kişilerin.

20. titans___

titans___ User

iyi de kesen de kesilen de ceza alyor eskiden iç savaşlarda eksi yokdu klansız olunca da kesyorlar dı yok klandan çıkyorlar öyle kaslyorlar diyorlar ben de çok inanmam arada yüksek rütbeli kesyorum kendi şirketimden bu eskiden kesenlerden olabilir diye az canda bulunca kesyorum servır birincisi klanda elimden bostalon çalarlardı gerçi denk getiryomm mu orasını bilemem zaten rütbesi yüksekse keyorum da arada nadiren bir kere eskiden bot da beni 5-3 de daha o zamanlar çılgın cubi var interceptorlerin oraya kadar çektim bende kaçamadım o da kaçamadı sabatuerler birde 100 tane interceptor belki daha fazla çok da kesemyorum malum eksi katlanyor neden dese de o bazıları vardı kesip kesip ben kesince gemi güçlüyken neden sıkyon derdin ne diyorlar chatden sen yaparken biz sorunca cevap vermyor veya dalga geçerlerdi çok uzattım severim böyle çok uzatmayı .