Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!shockwave!! tarafından 22 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet oyuncunun biri beni 4 dakikada 22 kere kesti supporta yazdım puşing yoktur dediler
    hadi hayırlı olsun puşing ortadan kalkmıştır
    herkez istediği gibi takıla bilir
    vatana millete hayırlı olsun

2. ateistkeci

ateistkeci User

Hiç kimse kimseyi 4 dakika içerisinde 22 kere kesemez ama :) ayrıca 22 kere kesmesine nasıl izin verdin anlamadım :p

Tauly__ bunu beğendi.
  3. By_LED

By_LED User

kardeş 4 dakika da 22 kere kesilebiliyorsan tebrik ederim.

4. Tauly__

Tauly__ User

22 kere kestirmeseydin kendini ;)

5. .Master.

.Master. User

1 gun boyunca oynasam o kadar zor kesilmem.
    Bu alanda rekor sizde heralde oyunu kapatsaniz bu kadar kesemezler sizi.Her doğduğunuzda 300 uri karsiligi dirilip adama koşmanız lazım bunun için biraz abartı geldi bana.

6. 4 dakikada 22 kere kesilmen trajikomik olmuş , nasıl becerdin anlamadım . Olayı biraz daha ayrıntılı anlatır mısın lütfen ?

7. byzerg

byzerg User

support doğru bir karar vermiş o halde tebrikler support.

8. puşing devam ediyor :) kurtuluşun yok support a atarlarsa gidersin :)

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle Pushingin ne olduğunu daha iyi anlayabilmeniz için Burada bulunan konuyu incelemenizi istiyorum.
    Pushing = Haksız kazançtır. Pushingsistemi için dikkate alınan bir çok kıstas vardır, yalnızca kesim sayısına bakılmamaktadır. Ayrıca DO içerisindeki mevcut PvP özelliği nedeniyle hiçbir oyuncu oyun içi rekabet olarak görülebilecek şeylerden dolayı ban yememektedir. Ancak ve ancak Pushing(haksız kazanç) sağlandığı tespit edildiğine karar verilirse banlanma işlemi gerçekleştirilir.

İyi Forumlar.

10. etmiyor supporta seyir defteri kayıtlarını attım 4 dakkada 22 kere kesmeye puşing deildir dediler (adam özelden gülüyordu bide gemisi benden iyi kendi gemimi gözden çıkardım o sinirle)
    yani puşing kalkmıştır bu attıkları açıklamalar felan fasa fiso adamlar banlamıyor işte

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle Support Takımımızın bu tip durumlarda size vereceği cevabı şu şekilde olacaktır:
    Bu ve benzeri bir cevabın sebebini şimdi size kısaca açıklamak isterim;
    Öncelikle oynamış olduğumuz oyunun PvP oyunu olduğunu unutmayınız. Belirtmiş olduğunuz gibi görüşlere sahip oyuncular olması durumunda oyun PvP oyunu olmaktan çıkacaktır.
    Önceki mesajımda da belirttiğim gibi:
    Belirttiğiniz gibi oyuncu aslında haksız bir kazanç sağlamamış, haritada bulunması ve sizi kesmesi de cezai işleme maruz kalacağı anlamına gelmemektedir. Puşhing kalkmamıştır ancak daha iyi ve sağlıklı bir hale getirilmiştir. Bu sayede hem haksız kazanç sağlayan oyunculara karşı önemli bir savunma mekanizması geliştirilmiş hem de PvP oyuncuları için oyun daha rahat bir hale gelmiştir.

İyi Forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  12. SAF_[KAN]

SAF_[KAN] User

Merhaba giş kurallarına göre haksız kazanç sağlamak puşingtir. Konuyu inceleyen yetkililer birisinin kendini neden 25 defa kesip kesildiğini soruyor mu ? Ve puşing yiyenlerin çoğunluğunun bot kullanımından kaynakladığını kabul edersek adminler bunu göz önünde bulundurup neden gerekli cezaları vermiyor.

13. kimsenin ceza yediği yok. göz boyamalık 3-5 basit hesabı banlıyorlar o kadar. ayrıca bir adamın 4 dk içerisinde 22 defa kesilmesi ya kastidir N/A

bu tarz konuları gereksiz yere açıyorsunuz..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2020
    ateistkeci bunu beğendi.
  14. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bu konu özelinde forum ekibi olarak herhangi bir yorum veya işlem yapma yetkimiz yok çünkü yorum yapabileceğimiz verileri içeren bir panelimiz yok. Banlamalar belirli kritlerler göz önüne alınıp yapılıyor, yalnızca sayıya bakıp, "a bu adam 22 defa kesilmiş hemen pushing cezası verelim" gibi bir yaklaşımdan söz edebilmemiz pek de mümkün değil.
    Lütfen haksız ithamlardan kaçınınız. Mesajınız düzenlenmiştir.

Tüm pushing bildirimleri özenle ve banlasın-banlanmasın birden fazla yöneticinin kontrolünde incelenmektedir. Ortada göz boyamalık bir durum yoktur, şartları sağlayan hesaplar banlanır.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden ve tartışma ortamı oluşmasını engellemek adına kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.