Pushing

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve -__azrail52__- tarafından 31 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mevcut etkinlikte Hitac'a hasar vermemiz isteniyor. Yalnız Hitac'ın başına gittiğim her vakit 50 gemi vuruyor Hitac'a ve hepsi BOT hepsi hem de HEPSİ BOT.! 50 tane BOT Hitac'a vururken ben o hasar görevini nasıl bitirebilirim acaba? Botları 50 defa kesiyorum yine geliyorlar. Bunun sonucunda PUSHİNG ile cezalandırılan oyuncu yine biz olacağız değil mi? Az akıl verin ne yapmalıyız? "Tedbir alın" diyerek ahkâm kesmeyin. Oyuna girebildiğim süre belirli. Bu sürede ise etkinliği bitirmek zorundayım. Etkinliği bitirebilmek için de BOT'ları temizlemek zorundayım. Sonucunda art niyetli oyuncular da bizleri PUSHİNG ile tehdit ediyorlar. Nereye varacak bunun sonu acaba?

2. bota bir çözüm bulmaları lazım bot kullananları süresiz hesap kapatmaları lazım bigpoint şirketine en büyük zararı var rezillik

3. ben bot değilim ama yinede bazı senin gibi kendini bilmezler gelip kesiyolar.ben nasıl bitirebilirim?
    kendini bilmez diyorum neticede bu savaş oyunu tabiki keseceksin ama senden başka kimse kimseye sıkmıyorda sen sıkıyorsan hata var demektir.birde trenler var onlarda sıktırmıyolar.bide senin gibiler. gemini görsem seninde bot olup olmadığını söyleyebilirim belki.bu arada kimse kimseye sıkmıyor diye de millete bot deme.herkes etkinlik yapsın diye sıkmıyolardır.belki zayıf olduklarından.

4. Ben bunu mu sordum burada? Saçma salak alakasız cevabına ihtiyacım yok. Benim sorduğum konu pushing olayı. Soruyu anlamayı öğren önce.

5. lostfear0

lostfear0 User

Kimse sizi takmıyor bigpointin umrunda değilsiniz

6. seninkide saçma salak deyil ya,
    sen kafana göre adamlara sık patlat.birde hepsi bot diye hakaret et.bilip bilmeden.
    bende diyorum bu kendini bilmez karektersizler bu hitakı tek başlarına kesip bütün ödülleri alıp napacaklar oynayacak oyuncu bırakmadıklarında diyorum.yani ben bot değilim bende bişeyler yapmak istiyorum ama darkorbit bazı oyunculara kıyak geçmiş vermiş verirştirmiş savaşsam savaşamıyorum çünkü darkorbit beni ezmişte ezmiş birde bu karektersizler gelip neden sıkarki diyorum.sen kalkmış herkes bot diyorsun.50 sefer kestim pusingmi oluyor diyorsun.
    ben 5/3te %100 botları portalda doğuyor altta kalanları kesmek için mecburen üstekileri hatta her çıkanı kestiğim den birini 20 sefer kestim diye pusing cezası verdiler.tp şp gitti.yetmedi gemi eksi şerefe düşmüş gibi az vuruyor .
    sende ordan kalkmış utanmadan senden gayrısı hep bot muamelesi yapıyosun önce paylaşımcı olmayı öğren .bu arada en iyi botcuda sensin.kimi botlar öyle sağlamki botken bile kesilmiyor.

Sayfayı Paylaş