Pushing

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ]KARANLIKLORD[ tarafından 5 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda online 800 kişi, bunun yarısı orada burada kapıda vesaire desek kaldı 400 kişi. Benim kökünü kurutma görevini yapmam için herkesi en iyi ihtimalle 25 kez kesmem gerekiyor. Bu da oyuna göre pushing demek. Zamana yayıp yapabileceğim kadar vaktim de yok ne yapabilirim ? nedir bunun sınırı ?

2. Kökünü kurutma görevi ne oluyor tam olarak 10 bin oyuncu öldür görevimi?? ona göre taktik vereceğim..

birde hangi serverde oynuyorsun

3. Evet 10k oyuncu kesme görevi. Tr 1-5 oynuyorum

4. Tr1-5 çok kalabalık bir server, hatta oyunun en kalabalık 2.Sw'si diye biliyorum bazen ge1'i bile geçiyor
    Rahatlıkla yaparsın bence şöyle bir taktik verebilirim, en çok oyuncu 5-3 haritalarında ve x7 haritalarında oluyor örnek veriyorum 5-3'de 200 kişi öldürdün sonra x7 haritalarında gezersin sonra x6 hergün kendine bir hedef koyarsın mesela bugün 500 kişi öldüreceğim gibi..Mesela diyelim 5-3'de 200 kişi öldürdün ve artik hiçbir oyuncu sana puan vermiyor, gece 12'yi bekle 12'den sonra sifirlanacak tekrardan öldürmeye devam edebilirsin..5-2 haritalarıda çok kalabalık oluyor şuanlı verebileceğim taktikler bunlar gemin gelişmiş destekleri olan full bir oyuncuysan zaten çoğu oyuncuyu kolaylıkla öldürebilirsin hepsi kalkansız oluyor

5. Evet ben de dediğin gibi yapıyorum 500 kişi kestim bugün hemen hemen herkesden ödül vermiyor yazısını alıyorum şuan.

6. 12'den sonra sifirlanacak, tekrar kesmeye devam edebilirsin :) işine yaratacaktır eminim hergün 350 kişi kessen bile 1 aya bitirebiliyorsun görevi çok canını sıkma sadece ödül vermiyor yazısından sonra oyuncuları kesmemeye dikkat et yeter

]KARANLIKLORD[ bunu beğendi.
  7. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Arkadaşımız sizlere bu konuda yardımcı olmuş.
    Teşekkür ederiz.

İyi forumlar. ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.