puşing konusu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KİNG_SONER_FB, Jul 15, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. puşing kalktımı acaba ? aynı kişiler birbirlerini 101 defa kestiklerini söylediler ama banlanan yok :D

kurallar değiştimi yoksa kurallar oyuncu isim ve nicklerine göremi işliyor ?

kurallar değiştiyse puşing yaptıracağım arkadaşlarıma bilgilendirme yaparmısınız ?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Puşing kalkmadı. Puşing yapan oyuncuları kanıtınızla birlikte supporta şikayet ediniz.

Bu mesaj ikinize yazıyorum üslubunuza dikkat ediniz, eğer kanıtlarınız varsa supporta yazınız burası tartışma meydanı değil.

@Gmeeknggg mesajınızı sildim. Forumda oyuncu niki ve klan ismi vererek bug hile vs. kullanıyor şeklinde itham etmek yasaktır.

İyi forumlar.

3. kanıtımla beraber yolladım modum. gerekli incelemeleri yaparlarsa yanılmadıklarını anlayacaklardır. sizde paneldeki admin arkadaşlara bildirirseniz bu durumu sevinirim.

4. :)

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İmzanızdaki genel kuralları aşacak boyuttadır(480x480). Lütfen resminizi boyutları 500x200'ü aşmayacak şekilde düzenleyin.

İyi forumlar.

6. support puşing konusunda bişey yapmaktan cekiniyor 100 defa birbirini kesen kişileri bile banlamıyor. artık herkes görevini bitirebilir :D

7. Adminim 17.07.2018--Saat: 00.55 te gördüğüm bi pushing hadisesini paylaşayım sizinle. "" Tırnak içindeki nickli hesabın sahibi bu dediğim tarih ve saatte gördüğüm kadarıyla pushing yapıyordu. En az 2 hesap kestiriyordu gemisine. gibi nicki olan 2 hesaba o dediğim saatteki seyirine bakarak bunu teyit edebilirsiniz.

Last edited by moderator: Jul 17, 2018
  8. puşing kalktı boşuna yazma support geciktirme cevapları atıyor anca. al 10 binlik görevini bitir sende puşing yaparak

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bakın yukarıda bir oyuncuyu uyarmışım, nik verip bu tür konularda (bug,hile,pusing vb.) itham etmek yasaktır.

Bunu foruma değil supporta yazacaksınız. Puşing yapan gemileri gördüyseniz ekran resmini çekin daha sonra o gemilerin profillerini supporta puşing yaptıkları saat ile birlikte atın.
    Yukarıda yazdığım mesajlara rağmen oyunculara yanlış bilgi veriyorsunuz, cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

10. Zaten ben orda şunu belirttim. Seyir defterine bakıp o dediğim tarih ve saatte teyit edebilirsiniz dedim. Supportada attım bu arada.

11. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Senin yaptıgın gibimi soner :D

Size hiçbirşey söylemiyorum çok ADALETSİZ siniz madem tartışmayı kesmek istiyordunuz Ya benim mesajımı silerken bu konuyu ya kilitleyip yorumlara kapayacaktınız yada mesajlarımdaki nick oldugunu zannettiğin kişileri sansürleyecektin :D gülünç :D

Last edited by moderator: Jul 17, 2018
  12. Sayın Administrator eyvallah imzanın boyutunu değiştirizde hatta kaldırayımda sıkıntı yok lakin en önemlisi oyun içinde nerde olursa olsun arkamda bıraktığım imzalar benim için önemlidir.
    Saygılarımla,

13. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Yukarıda iki kişiyi uyarmıştım. Buna rağmen siz oyuncuya puşing yaptığını ima etmişsiniz. Tekrar yazıyorum, forum kuralları gereği oyuncuları bug, hile,puşing vb. gibi durumlarda itham etmek yasaktır.

Ayrıca adaletsiz olduğumu yazmışsınız. Böyle düşünüyorsanız beni şikayet edebilirsiniz.
    İmzanızı silmenize gerek yoktu. Paint programıyla resminizin boyutunu küçültebilirdiniz. Yinede siz bilirsiniz.

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir. Daha fazla amacı dışına çıkmadan kilitliyorum.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.