Pusıng Sistemi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Savaşcı.33. tarafından 4 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SA arkadaşlar 1.5 yıl önce Darkorbit tr-4 oyununa arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım hile kullanmadım 1.5 yıl sonra 36 prometheus lazerimi zor yapabildim 2 gün önce tr4 serverinde haftalık görevleri yapmak ıcın dusman haritasına 3-7 ye gittim 25 kristallon 40 bos kristallin görevini yapmak ıcın her taraf bot ben de kestim botları bir oyuncu beni 5 kere kesmissin diyerekten beni nasıl banlatacak daha sonra bu oyuncu bana senın HESABINI BANLATACAGIM dıyerekten benım oyun oynama hevesimi kırdı bu pusıng sıstemı nedir bu kişi hem bot kullanıp hemde hesabı kesıldıgı ıcın beni nasıl banlatacak bana bunu izah edermisniz bir kardeşiniz olarak ben bu kişiyi nereye şıkayet edecegim böyle bir şey varmı 1 kısının emeklerını alıp gitmek bu kadar kolaymı ben 1.5 yılda 23 level zor oldum bot ve hile kullanarak 24 levelı 1 haftada yapıyorlar bot ve hile kullanarak hesablarını 6 ayda fulluyorlar bu nasıl adalettir.

1 Hesap gunde en fazla kac kere kesılebilir ?
    2 Pusing nedir ?
    3 Pusıng denılen bu sistem 5 6 7 8 kereyle banlanıyorsa bu oyun nasıl savaş oyunu oluyor ?

2. Savaşcı.33. İçini ferah tut oyununu oyna 7 den 8 den kimse banlanmaz onlara inanma hatta onların yazdıklarını supporta at nikleriyle sende onlardan şikayet çi ol tabi ki de bu oyun savaş oyunudur fakat bunu başka yerlere çekmek isteyen insanlar olduğu için böyle puşing sistemi karşımıza çıkıyor işte bir arkadaş bir arkadaşa gemisini günde 50 60 70 80 90 100 kere kesip haksız kazanç elde etmesini engelliyor ve buda ıspatlanırsa yaptırımları oluyor sen bi gemi 5 kere 7 kere kestin diye banlanmazsın fakat bu durum bazı etkinlikler de pvp etkinliklerin de değişe biliyor.

1 Sen gene ödül vermeyi bırakınca kesme.
    2 Puşing Haksız kazanç adı altında geçiyor.
    3 Ödül vermeyi bırakınca kesme dediğim gibi Puşing cezası 1.ban %30 2.ban %50 tp şp kesintisi 3.ban sınırsız diye hatırlıyorum.

3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

1-) 5 Kere kesmekle pushing olmuyor.
    2-) PUSHING hangi yöntemle kullanılırsa kullanılsın oyun içinde haksız biçimde puan yükseltme ,avantaj elde etme işlemine denilir.

Bu oyunda ise en çok kullanılan yöntem bir yada daha fazla uzay gemisinin tek bir uzay gemisine patlatılması ile yapılandır.

Bunun dışında oyun hesaplarıyla ilgili bilgilerin geçici olarak bir oyuncuya verilmesi ve aynı bilgisayardan birden fazla oyuncunun hesabı ile oyun açılarak tek bir oyuncunun hesabı için uzay yaratığı patlatılmasıdır. Esas hesap sahipleri o anda oyunda bile olmamalarına rağmen gemileri başkası tarafından kullanıldığından buda oyunda hile yapmak olarak değerlendirilir.
    Ayrıca aynı P.E.T'i sürekli kesmekte ( kendİ P.E.T'iniz dahi olsa ) bu kapsama girer.

Daha detaylı bilgi edinmek için buradaki konuya bakabilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. KruelSiege

KruelSiege User

Otomatik bir pushing tespit sistemi yok, şikayet üzerine hesap kapatılıyor. Üstteki mesajlar zaten gerekli bilgileri vermiş. Eğer çıkar elde etmiyorsan pushing'den banlanma ihtimalin sıfıra yakındır. Tabii ki tutup da bir gemiyi 30-40 kere kesme.

Loglar incelenir. Diyelim ki sen 3 saat dolu dolu klan savaşı yaptın BL haritasında. 3 saatte 100 gemi kestin. Bir oyuncuyu da 15 kere kesmişsin bu süreçte.

Support tutup da bu adam pushing yapmış hadi hesabını kapatalım demez.

Yine de, sana verilen cevapta da söylendiği üzere sen yine de kesin olsun diyorsan bir gemi ödül vermeyi kesince daha ona elleme. Git başka bir şey yap ya da oyundan çık. Bir sonraki resete kadar beklemek zor olmaz.

.Mephistos. bunu beğendi.
  5. .Mephistos. bunu beğendi.
  6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Talebiniz üzere kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.