Puzzle'ı Yap Ödülü Kap Yarışması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TSUNAMI•™ tarafından 3 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba kazananlardan biri de ben olmuşum
    ödül yüklemesi nasıl yapılacak, direkt olarak kod mu veriliyor yoksa hesap id si verilince siz mi yükleyeceksiniz ?

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Typhon' a ileteceğim gelince buradan size yanıt verecek.Hayırlısı olsun :)

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  3. peki bekliyorum, teşekkür ederim :)

JUPlTER bunu beğendi.
  4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Tebrikler Puzzle'ı Yap Ödülü Kap etkinliğindeki 3 kazanandan 1'i siz oldunuz.

Bu mesajın ekran görüntüsünü alarak supporta mail atınız ve etkinlik kazananlarından olduğunuzu belirtiniz.

Lütfen aldığınız ekran görüntüsünü başkaları ile paylaşmayınız.

İyi forumlar

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  5. Anladım adminim,
    peki support ile Pazartesi günü iletişime geçmemde bir sakınca olur mu, şu anda gemimin argeleri bozulmuş durumda eğer hediyeler yarın yazdığım gibi yüklenirse (güçlendiriciler) süreleri boşa gidecek...

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Etkinlik ödülleri Darkorbit Türkiye ekibininin belirlemiş olduğu, henüz belli olmayan bir tarihte yapılacaktır.Maalesef ne zaman yükleneceği belli olmadığı gibi, sizin istediğiniz bir tarihte yüklenmesi de mümkün değildir.

İyi forumlar.

7. Adminim, 4 gün önce ticket attım cevap verilmedi, dün tekrar yazdım yine dönülmedi ticketa