PvE için P.E.T'e Prometheus Lazeri Topu Alınmalı Mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DoguGndogdu tarafından 21 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Pette 12 lazer slotum ve 12 adet uzaylıya bonus hasar veren protokolüm var sizce PvE için petin prometheuslarını fullemeye değer mi? yoksa olmasa da olur mu çünkü başka eksiklerim de var

2. smoonrise

smoonrise User

Protokollerin var 3 seviye olduğunuda kabul sayıyorum %6 dan 12 tanesi %72 fazla vuruş demektir . Bl de oldukça ayrıcalık sağlar daha yüksek vuruş özelliği olduğu için , semprom kaygın varsa ve sadece petinde kesmeyi düşünürsen Bl yaratıklarını .

Bir diğer tavsiyem sadece pet ile keseceksen ; geminde kaç pro var bilmiyorum ama irislerde full ise 20 hepsi full ise 35 yada 36 adet var sende hız konfine başka lazer koy 12 tane petine atıp öyle kasıl .

Ama dersen petle değil gemi ile kasılacam o zaman pro lazeri 12 adet saha yapman lazım buda 12x75 anahtar , 12x200mil kredi demek biraz sıkıntı verebilir . Blden harcayacağın semprom ve eliti azaltır yada kayıp kazanç dengesinde daha çok kazanç sağlar .
    Bence yaparsan mutlaka lewelde yükselt ilerde .

3. tamamdır teşekkür ederim kredi problem değil de anahtar problem olacak gibi duruyor

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geminiz ve Diroitleriniz tamamlamanız durumunda P.E.T'inizi tamamlamanız yerinde bir karar olacaktır. Savaşlarda ve kasılırken ciddi desteği olduğunu unutmayınız :) . Onun dışında anahtar sorununuz için Zeta kapısı yapmanız da yerinde bir karar olur; anahtarları uridium ile aldığınız zamanki ve kapıdan kazandığınız zamanki kar zarar oranını hesaplayınız. Buna x4 cephane günlük dosyaları da eklemeyi unutmayın.

İyi Forumlar.