[PVE] Küresel Sunucu NPC Ödülleri

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve x-Siddeq tarafından 14 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. x-Siddeq

x-Siddeq User

Merhaba arkadaşlar. Küresel sunucuda illaki herkes görmüştür. Saturn Goliath - Diminisher - Aegis gibi bir çok NPC var.

Kesenler ne ödüller aldı yazabilir mi?

Ben birkaç tane kestim ödüller sabit değil gibi. Aklımda kalanları yazıcam.

Saturn Goliath 500.000 DP ve 500.000 kalkanı var. Roketi 1800 vuruyor lazeri 23-28k arası ama menzili kısa menzilden kesilebiliyor. 4-5 k vurarak (+roket atarak) 3 dakika civarında kestim.
    128 Uri + 230k civarı TP biraz ŞP ve çöp verdi Çöpden 132 Seprom çıktı.

Saturn Diminisher Net hatırlamyıorum 2.000.000 DP 1.000.000 Kalkanı var. 1800 Roket ve 25-30k arası lazer vuruyor menzili kısa. 30 saniyede bir ema basıp kamu atıyor sonra 30 saniye kımıldamadan duruyor. Kalkanı eritince her emadan sonra kendine can basıyor. 75-125k civarı.
    2 kişi zor kestik 10 dakikada. İkimize de ayrı ayrı (Ortalama rakamlar hatırlamıyorum) 350 uri 455.000 TP + Biraz şp verdi çöpdende 400 civarı Seprom çıktı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2020
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz tarafımca konuşmacı köşesine taşınmıştır. Bulunan bu bölümde fikir alışverişi yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.