PvE Sunucu Nasıl Olacak?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve xxkubixx tarafından 7 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. xxkubixx

xxkubixx User

Arkadaşlar yeni global sunucu PvE olacak diyor duyuruda.
    PvP olmayacak mı yani yeni sunucuda bu ne demek?

cengizcc bunu beğendi.
  2. cengizcc

cengizcc User

Seafightte örneği var saldırmak yasak ızın yok ancak abzı etkınlıkler vs yada sadece 44 gibi harıtalarda savaş donecek,coğu bırakmış oyuncuyuda cezbedecektır ama uzun omurlu olmaz zannetmıyorum

3. xxkubixx

xxkubixx User

ben 2008 darkorbit üyesiyim 3 yıldır hiç oynamıyorum bu serverde bir deneyeceğim.
    oynamama sebebim bir düşmandan tek yemek.
    uzun vadeli olur mu bilmiyorum ama dediğin gibi olursa eğlenceli olabilir..

gerçi bo-tlara gün doğacak vazgeçtim çöp :D

neor bunu beğendi.
  4. Hocam tam olarak aynı sebeple oyunu bırakmış biriyim aylardır Bigpoint'e yeni bir serverla oyunu dengeli halde tekrar çıkarın dedik belki de dinlediler göreceğiz

cengizcc bunu beğendi.
  5. satürn evreni ile ilgili bir iki bişey olcağından bahsediyordu ispanyolcasında ama bakalım

6. cengizcc

cengizcc User

50 argeli ful prolu seviyeli hesabım var 2008den berı aynı hesap ınan giresim gelmiyor kı yıllardır gırmedım doğru duzgun,ama bu sv globel ve kabalaık olcagı ıcın belki otocuda olmayacagı ıcın heycanlanmadım değil ama kısmet bakalım

xeccex bunu beğendi.
  7. Ben de ön kayıt yaptım , neredeyse her zaman PvE odaklı biri olarak en büyük fantezim : Haritalarda defcom ile dolaşmak . Şuan varolan sunucularda defcom ile dolaşmak neredeyse imkansız , patlatıyorlar :D PvE sunucusunda daha rahat takılabileceğim , beklemedeyiz ^_^

8. neor

neor User

muhtemelen botlardan, lagdan hiç bişey kesilemeyen bir server olacak

9. Ne cubi donduruyolar ne invoke ne uber artik bulursunuz bizi

10. _01_

_01_ User

bu serverde pvp serverler kadar bot olacağını düşünmüyorum tabi bizim insanımızın karakteri belli olmaz ama botun amacı çoğunlukla diğer oyunculardan öne geçip onlara saldırmak için hesabı doldurmak pve serverde neden bota atarsın ki hesabı ne yapacaksın kimin önüne geçeceksin ya da savaşta birine mi üstün geleceksin? sadece pve oynamak için savaştan hoşlanmayan yada botlardan baymış oyuncular için olan bir server gibi duruyor pve etkinliklere diğer insanlarda yanyana oynamaya da bot atacak birileri vardır illa ki ama herhangi bir mantığı yok şuan için

11. şu anki oyuna ve serverlere göre rekabet olmayacağından botta olmaz diye düşünüyorum sadece görev yapmak içinde kimse bota atmaz görevde kimden önde olacaksınki ama merak ettiğim şey şu şimdi ön kayıt yaptırdık server açıldığında bizi baştanmı başlatacak yoksa elimizdeki var olan gemi ilemi gireceğiz

12. Yeni bir server , yeni bir gemi . Var olan gemin ile halihazırdaki serverdan oynamaya devam edeceksin , PvE sunucusuna aktaramazsın . Yani şöyle düşün ,diyelim sen şuan tr4-6 serverinde oynuyorsun , tr1-5 serverinde oynamaya karar verirsen baştan başlamış olacaksın ama tr4-6 serverindeki gemin durmaya devam edecek . Bot konusunda da katılıyorum , zorunlu rekabet ortamı olmadığı için kullanan sayısı daha az olur diye umut ediyorum

13. Bot hakkındaki düşünceleriniz umut verici olsa da ben hiç zannetmiyorum oyun yönetiminin botlar konusunda bir caydırıcılığı olmadığı sürece botsuz bir oyun düşünmeyin boş yere, herfiler girmese bile öylesine atar bota, sisltemi öyle geliştirmişler ki tek bi pc den birden fazla hesap kastırıyorlar sizin dediğiniz bunlar için sadece bir slot, o yüzden bu yeni server da kurtarmayacak, yinede inş yanılırım sessiz sakin bir oyun oynayabiliriz inş..

14. velade

velade User

Yeni serverda görevlerinde düzenlenmesi gerekecek en azından keyif alabilmemiz için. Anlık bot ihbar sistemi gibi bir düzen olsa çok güzel olurdu. Bu yeni serverda oynayacak olanlarda daha ziyade pve olacağı için daha dost canlısı olacaklardır diye düşünüyorum.

15. botlar kesinlikle devam eder bu server da. zira sıralamaya karşı zaafı olan insanlar var. bunlar da zararsız olacakları için bu server da bence bi mahsuru yok :D 4-x haritaları bence de hala savaşa açık olur. en basitinden bi spaceball yapılamaz aksi durumda. bir de tahminimce klan savaşları sayesinde savaşılır mutlaka. bi ihtimal savaş açılan klanın için onay sistemi getirilebilir. en büyük teorim bir buton / seçenek olmalı pve geçmek için.. bir çok oyunda bu sistemle karşılaştım ve kesinlikle gayet güzel. merakla bekliyorum. bi süre oynayacağım ve gidişata göre devam etmeyi düşünürüm böyle bir durumda.

16. xeccex

xeccex User

bu server tr mi olacak nasıl gireceğiz ? sunucu seçiminde nereden bulacağız ?

17. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

yeni serverin adı drakensang olucak

18. Bot olmaz demişler. Oyunun yarısı bot olacak bana göre. Bizim insanımız bu oyunu oynamıyor ki bilgisayarları oynuyor :D