PVE sunucusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AvsaRBeyiTK tarafından 29 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar global de başladım. gemiyide baya bir geliştirdim. para da yatırdım ancak pve sunucuymus sonradan öğrendim. uzun zamandır oynamıyordum. bu pve sunucuları sonradan pvp olarak düzenleniyormu acaba. pvp haritalarında da yine pve aktifmi nasıl oluyor bilgisi olan varmı acaba araştırdım net birşey bulamadım.

2. pve ayrı bir sunucu olarak geldi sadece yaratık keserek oynamak isteyen oyuncular için pvp ve pve bir arada oynamak istiyorsan tr sunucularından birine hesap açacaksın ha pve sunucusunda pvp yapmak istersen PA-X CPU' yu kapatacaksın böylece pvp durumuna geçiyorsun

3. gecen baktımda adamlar mindi bile otoya bağlamıslar sizce bu server oynanır mı?

4. Mineral

Mineral User

Çok ayıp etmişler

5. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

PvE sunucusu gelişmeye yönelik açılmış bir sunucudur, bu sunucunun ileriye doğru PvP sunucu olması yönünde bir çalışmayla ilgili bizlere gelmiş bir bilgi yoktur.
    Siz herhangi bir oyuncuya sıkmadığınız müddetçe koruma altında olacaksınız, ayriyetten PA-X CPU kullanıma kapattığınız zaman diğer oyuncularda size ateş edebilecektir.
    Sunucuyla ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar dilerim.

6. Geçmiş olsun, küresel tamamen boş bir sunucu, hile hurda, bug her şeyin tepe yaptığı yer, yeni server diye az gelişmişlik var diye düşünüp başladıysan yine geçmiş olsun, oyun açıkları hileler yüzünden 8 10 yıllık server mış gibi fullendi hesaplar hoş pvp durumuda yok o kadar fullenmiş hesaplar ile turşu kuruyorlar heralde elektrik israfı..

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  7. -333-

-333- User

tüm sunucular aynı başladıysan devam et eğer pvp oynamak istiyorsan oradada var sürekli oto yaratık kesenler tüm serverlerde aynı değişmiyor belki pvp biraz daha fazladır normal serverlerde ama oradada pvp var hiç sıkıntı etme.şirketine göre etrafında yeşil kırmızı mavi ateş çemberi olan oyunculara saldırılabiliyor.