PvP Arena

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Evet Olsun

80,0%
  2. Hayır Olmasın

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Almanya forumundan aldım Güzel fikir Türkçeye iyi çeviremedim :)

Kısaca Benim dilimden ;

Takım imha maçı gibi istediğin kişilerle (örn. arkadaşın veya oyunda seni vs ye davet eden biri) ve istediğin sayıyla (ör. 2vs2 5vs5) girebileceğin bir savaş arenası Kısacası bu. Bütün serverlerden olabilir İstediğin oyuncuyla savaşma imkanın ve istediğin klanlarla kendi klanınla birlikte savaşma imkanın olacak

Pek anlaşılır değil ama okumak isteyen okuyabilir ;

Merhaba benim fikrim sunmak istiyorum

PvP Arena

Güvenli eğlenceli birçok kişi yapacak tamamen yeni bir sistem geliştirmek için ikramiye arenaya ama PvP arenada benzer.

Sen x-1 PvP arena pozisyonuna bir önce bir 1v1, 2v2, 3v3 veya 5v5 için kayıt ama bu bir arena ekibi oluşturmak zorunda yapabilirsiniz.

İşte benim öneri:

Arena Ekibi Oluştur

PvP Arena konumuna bir seçenek olacaktı "Yeni Takım Yapı" Bu seçenek ile takımların adını sonra bir zaman 5vs5 örneğin arar belirtmek istiyorum Takım 4 diğer arkadaşlar, sunucu kullanıcı kimliği veya kullanıcı adı ve ilgili server farketmez, Bu oyuncuların bir ileti alırsınız "Onlar takımı istiyor musunuz '...' 'katılmak. Onaylamak By arenada ekibine katılıyor.

Birçok sunucular boş ve çok daha fazla anlamı yapacak Şimdi neden, birçok soruyor, bir de başka bir sunucuda çok basit bir nedenle karşısında sunucu oynamak arkadaşlar bir ekip oluşturmak olabilir.

Dövüş

Ekip oluşturulmuşsa, kavgalar başlar, her takım ben, bir Ekip Lideri, Ekip Lideri şimdi arena noktalarına seçilen eşdeğer takım (bir bu x-1 ve baskı makinelerinde PvP Arena pozisyon için "arenaya" gerekir vardır sonrası) bir takım iki takım, tüm üyelerini almak için bulunduğunda kez tüm oyuncuların PvP Arena Haritası çarpık olan mesajı "PvP Arena girmek" 15 saniyelik bir cooldown çalışır. Bu savaş soğumasını kısa sürede bir o izleyebilirsiniz vurulur gibi başladıktan sonra eylem devam ediyor ve hemen x-1 çarpık değildir. Geçen hayatta kalan ekip kazanır. Bu bir istatistik (bu daha sonraki daha) açılır.

Kavga 10 dakika arada bir sınırı vardır. Dakika 8 kirişler bölge dakikada 9 daha küçük hale gelen bütün PvP Arena radyasyon bölgesi.
    10 dakika sonra, takım sonunda kazanır, HP, daha vardır.

Birçok merak neden 5 güçlü oyunculara karşı 5 güçlü oyuncular mücadele 10 dakika memnun edebilir, ama o zaman 3 dakikadan daha az sürer çünkü eğer.
    Ben PvP Arena ile istediğiniz Yanlış bir şey, yeni Aegis gemileri oluşturmak ve Kalesi önemli bir rol oynayacaktır.
    Ben 2 Aegisen Kalesi 1 ve Goliath 2 ile iyi yapılandırılmış grup fighten için yeni bir yol olduğunu düşünüyorum.

Arena Notları

Kazanan takım 10 Arena puan alır.
    Bir kavga kaybeder takım -5 puan alır.

Her takım, 100 arena puan ile başlar.

Yüksek arena fazla ekip işaret

Tabii ki, PvP Arena için sıralama Burada 2 sıralaması var olan eksik olmayacak, öncelikle, diğer 5vs5 takım sıralamalar üzerinde 3v3 takım sıralamalar.
    Bu sıralaması ana sayfasında her bir sunucuda görünür olacaktır.

Bir Kavgadan Sonra İstatistik

Bir tablo Pro Team
    Başka, öldürür kullanıcı adı, hasar, hasar ve şifa tığ işi (Aegis veya Solace) ele

NameAbschüsseVerursachter SchadenErlittener SchadenGewirkte Heilung
    User 1 1
    User 2 0
    User 3 2
    User 4 1
    User 5 0
    Belki Ekip ayrıca daha iyi olan oyuncular için ilginç olacaktır son 2 kavgalar bakmak olabilir :)

Görüşleriniz için teşekkür ederiz, yapıcı eleştiri açığız.

Son düzenlenen: 19 Şubat 2015
  2. Hicbir sey anlayamadim dogrusu. Alinti yapacagina "Turkce" bir sekilde anlatsaydin daha iyi olurdu. Google translateden cevirip direk kopyaladin sanirim.

3. Takım imha maçı gibi istediğin kişilerle (örn. arkadaşın veya oyunda seni vs ye davet eden biri) ve istediğin sayıyla (ör. 2vs2 5vs5) girebileceğin bir savaş arenası Kısacası bu. Bütün serverlerden olabilir İstediğin oyuncuyla savaşma imkanın ve istediğin klanlarla kendi klanınla birlikte savaşma imkanın olacak

Çeviri pek güzel olmadı ama anlayabilirseniz fikir gerçekten güzel

Son düzenlenen: 19 Şubat 2015
  4. Bu nasıl bir Türkçedir kardeşim o.0

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  5. Almancam yok kusura bakma ama bence anlaşılır :) translate ten çevirdim...

6. hiç bir şey anlaşılmıyor açıkçası :)

7. Denim de almancam yok ammavelakin Türkçem var :) Google Çeviriye de lazım şu dil desteği :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  8. Aynn yukarıda arkadaşa yaptığım açıklamada söylediklerim kısa şekli :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.