pvp çok dolu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

Arkadaşlar kutu toplayarak lf3 bo2 falan aldım ancak artık toplayamıyorum aşırı dolu ne yapmalıyım sizce leonovla yaratık kesmek falan ??

2. *Soulfly*

*Soulfly* User

etkinlik görevlerini yada yapabileceğin kolay görevleri yapabilirsin. geminin durumunu bilmiyorum ama cubide herkesle beraber kasılabilirsin. bu senin için hem rahat hemde hızlı olur kasılman için.

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Gemi ekipmanlarınızı yazarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz. (diroit , lazer, kalkan, hız, arge vb)

Keyifli Forumlar

4. cengizcc

cengizcc User

15 lf3 3 lf3 4 bo2 2 iris wegayım modum

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

15lf3, 3lf3 kısmını anlayamadım. :) Biraz kredi kasıp bo2 yapmaya çalışınız. Ben sizin yerinizde olsaydım vegaya geçer eski haritada hızlıca ve avantajlıca kasılırdım.

Keyifli Forumlar

6. cengizcc

cengizcc User

pardon :D 3 lf4 demek istedim skaylabdan alıyorum bo2 faln kredi kasıp ama üridyum kasamıyorum pvp cok kalbalık herkes kutu topluyo sizce leonov alıp yaratık mı kessem eski hariitalarda

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Online oldugunuz sure zarfinda leo alarak hem eski haritalarda kasilin hemde cok sıkıldiginiz zamanlarda mola vermek adina
    Bos olan pvplerde 1 saat kadar kutu toplayabilirsiniz buda size bir arti olacaktir.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuncu sayısının artmış olması oyun açısından ve bizim açımızdan çok iyi bir durum.Oyunda oyuncu sayısının artması sevilen bir oyun olduğunu göstermektedir.
    Urudium sadece pvp haritalarından kasılmaz.Cubikon var,4-5 var,klan arkadaşlarınızla beraber yapabileceğiniz grup kapıları var.Yeterki kasmak isteyin.Harita ve alternatif bol.

Keyifli forumlar.

9. webce

webce User

senın ıcın en mantıklısı katlayıcı alman

10. kardeş pwp eskiden doluydu ama savaş açoısndan gunde 24 sat boyunca ayn kordinat gitmeyi başaran yetenkli arkadşlar yoktu o zman
    sana ek onerim uri çek veya seni kascak full klanlar takıl savaş çok olanlardan uzak dur ve senden güçlülere yag yak emin ol bunlar dinelmezsen işin zor . cubide kasıl hep , 4-5 biri uber talon kesiorsa katıl sende aynı şirketsen bırak kesin - yer ki genlde kesenler rutbesi yuksek olur ve - yemeyi göze alamaz .

llTheKara bunu beğendi.
  11. Heterodox

Heterodox User

papatya modum ne oldu da acemi oldunuz ?

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sanirim fm ligi birakti ondan.

13. Merhaba ,

Şu an net birşey söylemek doğru olmaz. Konu hakkında net bilgiye sahip değilim fakat bu güne kadar forumda bizlere ve sizlere karşı yardımlarından ayrıca emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. llTheKara

llTheKara User

Bravo kardes cok guzel demissin helede o 24 saat ayni kordinat olayi arkdasin dedigini yap kisa zamanda ful olursun.

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Leonow ile eski haritadaki küçük yaratıkları keserek devam edebilirsiniz.Seri kasılır ve zaman kaybetmezseniz muazzam sonuçlar elde edersiniz.

15 Lf3 ve 15bo2 4 iris ekipmanlarına ulaşınca goliata geçer yeni haritalarda kasılabilirsiniz.

Bu benim fikrim tabikide.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.