PvP de 3 GG Almak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HuNTeR™- tarafından 8 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pvpde 3 gg alabilmek için ne yapmalıyım. 9 kurtarma +3 radar var. argedede bağalyıcı ışın 2 max seviyede 5/5 yani.sonuç oalrak kutu içeriği %47 artıyor.ama pvpde gene 2 gg alıyor(pet) ancak normal haritalarda 1 yerine 2 gg alıyor. pvpde neden 2 yerine 3 almıyor anlamadım. 10 kurtarma yani toplam %50 artış olursa 3 gg alırmıyım. ona göre kurtarma alıcam 1 tane daha . aydınlatın plz.
    Not: Katlayıcı varken pvpde 5 alabiliyordum.

2. Bende normal katlayıcı var kurtarma yok ama özel etkinlik kutularından gün boyu normal haritalarda 3 kutudan 2sinde 3GG aldım. :D

3. katlayıcısız 3 alabilmek için kaç protokol gerekiyor :)

4. Sinsityum

Sinsityum User

Bonus kutu içerikleri PvP haritalarında 1,5 katına çıkıyor. Aslında 1,5GG almamız gerekiyor ama sistem bunu üste yuvarlıyor 2 olarak sunuyor.Örneğin katlayıcı paket aldığında GG sayısı 4 değil 3 oluyor. Sizin %47lik veya %50lik artışınız 2GG üzerinden değil 1.5 gg üzerinden olduğu için 3GG ye ulaşamıyor. Benim yorumlamam bu şekilde, kolay gelsin.

5. Peki 10 tane kurtarma 2 radar taksam. toplamda %50 artış oluyor. o zmn 3 gg alabilirmiyim :)

6. Sinsityum

Sinsityum User

O konuda bir bilgim yok hocam.Protokolleri henüz öğrenemedim. :D

7. 1.5 enerji geliyor pwp de hiçbir etki olmadığında. Bunu 3 yapman için en az 2.5 olması lazım ki 3 e yuvarlasın, yani 1/1.5 = %67 arttırman gerekiyor.

En fazla 12 protokol + pilot profilinden gelen ile 36+20 = 56 artıcaktır. Yani maksimum 1.5*1.56=2,34 enerji gelir ve sistem bunu 2 'e yuvarlar. Üzgünüm ama 3 alamazsın :(

Sinsityum bunu beğendi.
  8. katlayıcı şart desene :) bari 5 5 alır o zmn

9. Katlayıcı çok iyi oluyor sadece o değil gelen uridium da artıyor , ayrıca etkinlik kutusundan gelen elit cephane için de çok hoş oluyor :) haftalık 3.5 tl günlüğü 50 kuruşa geliyor 1 çay parası bile değil :)

FairyMind bunu beğendi.
  10. hedefim

hedefim User

aynen öle günde 30-50 k kasıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.