pvp de avantaj kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAREMELA_ tarafından 29 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CAREMELA_

CAREMELA_ User

merhaba
    arkadaşlar 3 saatdir pvpde avantaj kutusu topluyorum 10 bin uri toplayammadım.katlayıcı var arge kutu argesi 9 tane protokol kurtarma var.
    acaba pvpde uri çıkma ihtimalini düşürdülermi ? bilgisi olan yazsın boşu boşuna katlayıcı almayalım

ayrıca artık gg de çıkmıyor ben bir seferde 5 gg çıkarıyorum ona rağmen 3 saatte ancak 75 tane gg toplayabilmişim :((

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Şubat 2016
  2. Merhaba,

Öncelikle açtığınız kutularda şansınızın bol olmasını diliyorum.sorunuza gelince kutu içerikleri sürekli değişmektedir.Siz topladıkça yeni kutular gelmekte ve bunların standart ve sabit içerikleri bulunmamaktadır.Bir saat önce topladığınız içerik ile bir saat sonrası farklı olacaktır.

Keyifli forumlar

3. modum size katılmıyorum arkadaşın yaşamış olduğu sorun şuan herkesçe bilinen bir problem olmakla birlikte akıllara madem ki adı üzerinde avantaj kutularından ödül toplayamıyoruz neden bunun için katlayıcı paket satışı ve arge düzeneği var sorusu nu getiriyor emin olun bu etkinlik dönemi girene kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmadık sizin verdiğiniz cevabın arkadaşın sorduğu soru üzerinde bir karşılığı yok evet sizin söyediğiniz doğru fakat bu ortada ciddi bir haksızlık ve teknik hata olduğu gerçeğini örtmüyor saygılarımla .teşekkürler

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Kutu içeriklieri o an haritada bulunan oyuncu sayısına göre değişiklik göstermektedir.

Keyifli Forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  5. Merhabalar,

Forum sayfamızın bize sunduğu imkan ve güzelliklerden birisi de konuşarak fikirlerimizi söyleyerek doğruya ulaşmak ve sevdiğimiz oyunumuz hakkında daha detaylı bilgi edinmek diye düşünüyorum.Forum sayfamız olsun support olsun bütün gayretimiz sizlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmak,bahsettiğiniz konu ile ilgili olarak support dan bilgi isteyebilirsiniz.Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Keyifli forumlar

6. CAREMELA_

CAREMELA_ User

form modüratörü arkadaşım bir soru sordum siz bana cevap vereceğinize alt alta yazmanız uygun değildir diyorsunuz.neyse ya sormayız bir daha soru moru :(

doguozan1 bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Zamanla cevaplar gelecektir biraz sabırlı olmaya çalışın. Ayrıca standart bir şey yok çünkü haritadaki kişi sayısına göre değişebiliyor.

İyi forumlar.

8. CAREMELA_

CAREMELA_ User

bundan öncede standart değildi zaten ama saatte ortalama ben 7-10 k uri arasında topluyordum.ama bugün 3 saatte 10 k yapamadım sorun bu işte.Önceden de aynı sayıda kişi vardı şimdide aynı hemen hemen.bu fark neden var

9. Merhaba ,

Sayısal olarak haritada toplam kaç kişi olduğunu net olarak biliyor musunuz ? Yoksa gördüğünüz kadarı ile 10-15 v.b. sayıda kişi vardı mı diyorsunuz ?

İyi forumlar.

10. İyi geceler.
    Konu hakkında bir şeyler de ben söylemek istedim.Eğer ki 5-6 saat veya daha fazla süredir kutu topluyorsanız kutu içeriklerinde düşüş yaşanır.Tavsiyem böyle yapıyorsanız 3-4 saat başka şeyler yapın.Ben canım sıkıldıkça 2-3 saat civarı kutu topluyorum. Ortalama 30-35 k uridıum ve 100 e yakın gg geliyor.Katlayıcı ve kutu argesi var.Dediğim gibi çok uzun süre kutu toplarsanız içeriklerde azalma olur
    Kolay gelsin

CAREMELA_ bunu beğendi.
  11. CAREMELA_

CAREMELA_ User

sayıyorum herkesi tıkalayıp arada kaçırdıklarım olduğunu varsıyorm mesala 16 kişi saydım 5 lkişi de kaçırdım diyeyim 21 kişi örnek bu tabi.kutu toplarken vakit başka nasıl geçeçek

12. güçlendiricilerin saati 12 ye yükselecekti. 2016nın ortalarına gelcez nerdeyse. hala 10 saat ne zaman düzelir bu sorun?

13. güçlendiricilerin sürelerinin uzatılacak olması do nun kendi isteği doğrultusunda olması ve belli bir zaman verilmemiş olmasını düşünerekten bunu nasıl bir sorun olarak nitelendirdiğinizi anlayabilmiş değilim..şimdi karar değiştirip uzatmazlarsa ne diyebilirizki..bazan sanki buldukça bunuyoruz gibime geliyor.

14. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Tamamen şansa bağlı olarak diyebiliriz aslında. Çünkü o an için haritada sadece siz olsanız tamam bu işte bir sorun var diyebiliriz. Ama bir çok oyuncu siz gibi kutu toplamayla uğraşıyor olmalı ve buda sizin uridium ve ekstra gg çıkmasını bir okadar engelleyecektir. Haritadaki oyuncu sayısına göre azaltma veya çoğaltma olmadığı için ne kadar çok oyuncu olursa şansınız bir okadar çok azalmakta ne kadar az oyuncu olursa haritada şansınız okadar çok artmaktadır.

Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Keyifli forumlar.

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yazmış olduğum uyarının altındaki yazıyı okursanız,diğer arkadaşların verdiği cevapların özeti niteliğindedir.

Size sadece uyarıda bulunmakla kalmayıp,sorunuza cevap vermiştim.

Keyifli Forumlar.

16. titans___

titans___ User

bu belli adamlar falan bir şeyler ima ediyoruz sanki ben burdan yalan söylemekle ne elde ediceğim bunu bir söyleyin bu nasıl bir zeka ha birde oyunda admin ve buna benzer neler çıkdıkları belli adamlar tselerde kendileri eski admindim şutlandım yakalandım deyen çok var ha hepsi yakalanmıyor herkes kötü değil de bir ben kendimi biliyorum bütün servır yanımda oynamıyor yada kamerayla takip etmiyorum herkes dürüst zaten bu belli millet hep yanlış ban alıyor çift full artı full gemide eksik yok lf4ler pete kadar tam gelişmiş 20 kalkan tam gelişmiş suporta dalga geçer gibi cevap atmayın dedim leo kaçdı elimden 6 senelik oyuncuya sepromun yok şerefin eksidir diyor çerez diyor flash diyor ya yürü git size sor soranda oynayanda para yatıranda çift alanda geliştirende bu kadar terbiye yoksunu hakaret eden admin ve yetkili kim varsa alayını kınıyorum milletvekili gibi cevap oldu ama ben onlardan çoook albay kesiyorum tr3de yakalaram alabalam ama bu sefer peşimi bırakmıyorlar burdan burakcan ases tosuncuka çook selamlar

17. Merhaba ,

Arkadaşlar merkeze iletilmesi gerekenleri iletiyoruz fakat bizler teknik ya da idari olarak bir şey yapamıyoruz. Forum üzerinden yapabileceklerimizi yaptığımızı düşünüyorum.

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.