PVP DE *** KULLANANLAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★★★MUTLU★★★★ tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Ben int.3 serverinde oynuyorum. Bu pvp haritalında kutu toplayarak uridum kasan emek hırsızlarından gına geldi. Ben 1 ayda gemiye 2-3 sefer para yatırıp uridum çekiyorum. Ama bu bot kullanan hilekarlar benim emeğimi yiyorlar. Bunlar hile kullanarak benimle aynı seviyeye geldiler burda bir haksızlık yok mu? En başta ;
    ve
    ****** olmak üzere daha bir çok kişi. Ben gördüğüm yerde kesmeye çalışıyorum ancak benim yapabileceklerim bir yere kadar bütün server illallah etmiş durumda. Artık sizin bir şey yapmanız gerektiğini düşünüyorum.. Şimdiden teşekkürler

Kolay gelsin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Şubat 2015
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Bu sabah saat 3 ile 6 arası Deadly Battlerays başarılarını tamamlayabilmek adına pvp haritalarına girdim.Mübarek ana baba günü petler vızır vızır kutu toplama telaşı içerisindeler.2 yıldır bu oyunu oynuyorum normal haritalarda normal saatler içerisinde hiç bu kadar oyuncunun bir arada olduğunu görmedim.Meğer ben normal olmayan saatlerde oyunu oynuyormuşum bu kadar oyuncunun bir bildiği vardır elbette :).

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak yönetici üslubu kullanmayınız lütfen.
    Gis kurallarına aykırı davrananlar sistem tarafından tespit edilmektedir ve gereken cezai işlem uygulanmaktadır.

İyi Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak yönetici üslubu kullanmayınız lütfen.
    Gis kurallarına aykırı davrananlar sistem tarafından tespit edilmektedir ve gereken cezai işlem uygulanmaktadır.

İyi Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.