Öneri pvp de kutu için arge dizilimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .BlueStreak. tarafından 20 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Ben 2 haftalık katlayıcı aldım ve günde 12 saat online olan bi insanım katlayıcımın süresi bitene kadar pvp de paso kutu toplamayı düşünüyorum sizden istegim. kutu içeriklerini arttıran argeler var ve ben 29 argeyim bu kutu içerigini arttıran argelerini en iyi şekilde nasıl dizebilirim burdan yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca petimde 3 tane radar protokolü 3. seviye var sizce radar almaya devammı etmeliyim yoksa bir kaç tane de kurtarma protokolümü alayım ? Modlarım sizlerde yardımcı olursanız sevinirim

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kutu toplarken daha çok içerik almak için şu şekilde bir dizilim yapabilirsiniz.
    Gemi Gövdesi I = 2 arge
    Depocu = 2 arge
    Kalkan enerjisi = 5 arge
    Kelle avcısı I =2 arge
    Yanıltma manevrası = 2 arge
    Gemi Gövdesi = 3 arge
    Kısmet I = 2 arge
    Bağlayıcı ışın I = 2 arge
    Kalkan sıklığı = 5 arge
    Ayarcı = 3 arge
    Kelle avıcısı II = 3 arge
    Yanıltma manevrası II = 3 arge
    Kısmet II = 3 arge
    İsteğe göre kalkan enerjisine 3 arge verilebilir ve oradan kalan 2 argeyi Bağlayıcı ışın II ye 2 tane daha arge dağıtılabilir.
    Petinizede son seviye Radar ve Kurtarma protokolleri almalısınız.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.