Pvp de Kutu icin pet protokol tavsiyesi bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-*KOMДNDO*-*[T®] tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar pvp de kutu topluyorum arge yapiyorum ve katlayici paketi Aliyorum ve normalde 150 uri cikarken gemime 408 uri geliyor ama pete protokol koyarsam hangisini koysam kaarli olurum kurtarma protokolu koysam fullesem pet 408 yerine yaklasik 520 uri felan alir ama bazilari diyor radar koy pet dahada uzakta toplaya bilsin diye sizce bende arge +katlayici paket varken pete kurtarma protokolu mu koysam yoksa radar protokolu koyarsam daha kaarlidir?? Lutfen yardim bide soylim petimdeki oto yagma lv 3 en yuksegi.... onerilerinizi bekliyorum

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

ÇokTa-TIN bunu beğendi.
  3. 4 yildir oynuyorum ne alaka sordugum soruya lurfen biri cvb versin

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak üslubunuza dikkat ediniz.

Durum şuki oyun ile ilgili sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

Ancak oyun ile ilgili bir konu hakkında fikir almak istiyorsanız yeni başlıyanlar bölümüne açmanız gerekli.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.