PvP haritalarında gezinen hayalet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 23 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bugün başıma çok ilginç 2 olay geldi.

4-4 te bir goliathla savaşıyordum ve savaşırken birden yukarıda saldırıya korumalı bölge yazısı çıktı ve goliath yok oldu. Yok olduktan sonra ne çöp, ne enkaz hiçbir şey kalmadı. İnternetimde sorun olmadığına, adamın patlamadığına, portaldan atlamadığına (zaten 4-4 te savaştayken atlayamıyoruz) ve oyundan çıkmadığına (hem bana saldırıyordu hem hareket halindeydi çıkması imkansız) %100 eminim.

İkinci olay 4-1 de kutu toplarken ctrl ye bastım ve menzil dışı yazısı çıktı ama kimseyi işaretlemediğime %100 emindim. Sinekle kutu topluyordum ve sineğin hedefleme yeteneği kullanarak işaretlediğim şeyin ne olduğuna bakmaya gittim. Yanına gittiğimde ne mini haritada ne oyun ekranında hiçbir şey yoktu ama ben sebepsiz yere sürekli 15-20 k hasar yiyordum. Ayrıca internetin gitmediğine %100 eminim. Hasardan patlamamak için biraz uzaklaştım ve hasar kesildi ama daha sonra petim yanındayken etrafta ve mini haritada hiç kimse olmamasına rağmen 15-20 k hasar yiyerek 4-5 saniye içinde patladı.

2 olayda da internetimin gitmediğine %100 eminim.

2. Merhabalar;

Eğer 4-1 e uzun atlama yaptıysanız bazen haritadaki oyuncuların gemileri önyükleme yapılmadığı için onları göremiyorsunuz ama onlar sizi görebiliyor.Bunun düzelmesi için portala gidip atlamanız gerekiyor.

İyi forumlar.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Uzun atlamadan kastınız ışınlanmaysa hayır ışınlanmadım. Ayrıca bu hayalet gemi kendi kendine işaretlendi ben işaretlemediğime %100 eminim.

4. Merhabalar;

Dediğim gibi zaten siz ekranınızda görmüyorsunuz fakat fare ile işaretlemiş olmalısınız eğer portaldan atlayıp geri girseydiniz haritaya herhangi bir sorun olmazdı.Ben bunu hitac etkinliğinde çok yaşadım.Haritaya atlıyordum hitac gözükmüyordu yada etrafındaki oyuncular gidip portaldan atlayıp geri dönüyordum düzeliyordu.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Mart 2015
  5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Takım arkadaşım durumu açıklamış , İnternet yavaşlığından doğan bir problemde olabilir. Eğer İnternetiniz ortak yada hızınız düşük ise , bu tür bir sorunlarla karşılaşmanız doğal karşılanabilir.

İnternet hızınızı bir kontrol edin , Eğer 4 Mbps üzerinde ise

HTML:
    pingtest.bigpoint.net/
    adresinden ping kontrolü yapın.

Eğer burada da ping düşük ise ve sizinle aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlarınızın olduğundan emin iseniz , oyun içi bir video çekerek , Tekrar bir konu açıp , durumu bizlere bildirin.

Bizde durumu merkeze teknik sorun olarak iletiriz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.