Pvp haritalarındaki kutu toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÁVŜÁЯßÉ¥♦VØŁЌΛΠ™♦TC♦ tarafından 4 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın modlarım bu konuyu rahat 6 aydır beridir her seferinde açıyorum her seferindede bildiriyoruz,nptuma aldım ,iletecez diyorsunuz hiç bir şey olmuyo adamlar afedersiniz ama çatır çatır *********** denen program ile kutu topluyorlar 24 saate 150-200 bin arası uri kasıyorlar ne zaman ilecekseniz acaba çok meraj ediyorum bu konuyu ? ne zaman çözüm bulunucak bu duruma merak ediyorum ? bari modlarım forumdan açık açık yazın yada konu açın deyin ki ************ kullanmak serbert bizde ona göre davranalım....banlama yapamıyoruz üye sayımız düşer diyorsanız da yazın kullanmak serberst *********** bizde kullanalım bende kasıyım uri ben 150-200 bin uri kasmak için 2 gün uğraşıyorum gemim full olduğu halde...lütfen modlarım şu duruma bi açıklık getirin 6 ay oldu botlar kapandı 2 ay sonra bu olay çıktı bi açıklama yapılsada bizde rahatlasak....koolay gelsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2014
  2. Merhaba ,

İlk olarak bahsettiğiniz program başka amaçla yapılmış bir program fakat bu programı kendi çıkarlarına uydurup kullananlar var. Ayrıca evet gerekli yere ilettik fakat iletir iletmez çözülecek diye bir kural yok. Yani öncelikle çalışma mantığı v.b. şeyler çözülüp bunlara karşı tedbirler alınacak.

Geçmişte de bot konusunda kullanmayın etmeyin sonra pişman olursunuz diye hep uyardık. Gün geldi bu uyardığımız arkadaşlar forumda gemim banlandı diye konu açtılar.

Zaten tarama sistemi sürekli olarak çalışıyor ve tespit ettiği hesaplar tamamen kapatılıyor.

Kısacası birşey olmuyor diye aldanmayın. Gün gelir hesabınız tamamen kapatılabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.